Chardonnee

Chardonnee - Clare Pooley | Fthsonline.com

...ksburg in CaliforniëDe wijn is afkomstig van de familie Bogle, zij maken al vanaf de negentiende eeuw wijnen ... Menu - Chardonnay ... . In 1968 plantte de ... Lekkere toegankelijke Chardonnay. Bekijk meer reviews. Waarschijnlijk ook interessant voor jou. Preignes le Vieux Petit Verdot | 75 CL 7. 99. Fles Doos 6 [478,0000 - 0] 0042749000. Casa Amada Carménère | 75 CL 5. 99. Fles Doos 6 [1128,0000 - 0] 0001016314. Lyngrove Chardonnay ... Chardonnay op zijn best is moeilijk te verslaan. De Chardonnay druif is gemakkelijk te telen, heeft zeer ... Chardonnay Wijn | Bestellen bij de Wijnbeurs ... ... Chardonnay op zijn best is moeilijk te verslaan. De Chardonnay druif is gemakkelijk te telen, heeft zeer goede zuurniveaus en veel alcohol. Daarnaast is Chardonnay goed houdbaar en laat deze zich prima combineren met andere druivenrassen. Slechte Chardonnay is er nauwelijks, want het valt niet mee om van deze druif een slechte wijn te maken. Restaurant Chardonnay, Leusden: Bekijk 80 onpartijdige beoordelingen van Restaurant Chardonnay, gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 4 van 34 restaurants in Leusden. Chardonnay [Saône-et-Loire] - Chardonnay is een gemeente in het Franse departement Saône-et-Loire (regio Bourgondië) en telt 162 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Mâcon. == Geografie == De oppervlakte van Chardonnay bedraagt 6,3 km², de bevolkingsdichtheid is 25,7 inwoners per km². == Demografie ==... Chardonnay (1 glas) bevat 85 calorieën. Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Villa Blanche Chardonnay Cuvée Speciale Astrid & Thérèse Er zijn inmiddels zoveel fans van deze wijn, dat we veel contact hebben met de wijnmakers. Door onze regelmatige bezoeken aan Frankrijk hebben we zo'n band opgebouwd met de wijnmakers van deze wijn dat zij ons nu gegund hebben de allerbeste druiven van hun mooiste zuidhellingen voor ons te selecteren en onze namen toe te voegen aan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Clare Pooley
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
Chardonnee.pdf

OMSCHRIJVING

Viva - 'Chardonnee is een grappige en vooral positieve kijk op een katerloos leven.'"Ik ben het soort vrouw dat mijn moeder zou omschrijven (en dat doet ze ook) als "iemand die zichzelf heeft verwaarloosd". Ik weeg ruim twaalf kilo te veel, en het overgrote deel van die kilo's zit op mijn buik. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst het einde van een film heb gezien. Meestal lig ik voor die tijd al bewusteloos op de bank. Maar dan word ik om drie uur wakker, woelend, alcohol zwetend en boos op mezelf. Dus ik moet helemaal stoppen met drinken. De mok die ik nu in mijn hand heb, is dus mijn laatste. Morgen is dag 1. Kun je leven zonder drank in een wereld waar je op een speelafspraakje van je kinderen eerder een glas wijn krijgt aangeboden dan een kop thee? Waarin Facebook vol staat met verwijzingen naar borreltijd? Waarin elke sociale gelegenheid wordt aangedreven door liters drank? Is er leven na de wijn? Daar zal ik gauw genoeg achter komen...'Chardonnee is het grappige en eerlijke verslag van Clare's jaar waarin ze besluit geen alcohol meer te drinken maar ook de diagnose borstkanker krijgt. Hoe grijp je niet terug naar de fles als het leven flink tegenzit?Sunday Express - 'Genadeloos eerlijk en geweldig grappig.'HELLO! Magazine - 'Eerlijk, moedig maar ook hilarisch.'Clare Pooley (1970) studeerde in Cambridge en werkte twintig jaar als Managing Partner bij een van 's werelds grootste reclamebureaus tot ze besloot haar stressvolle baan op te zeggen om voor haar gezin te zorgen. Ze woont in Fullham, London, met haar Schotse man, drie kinderen, een hond en een plankje in de koelkast met alcoholvrij bier.

Wil je het boek lezen?Chardonnee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clare Pooley. Lezen Chardonnee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN