Geluk - Geluk voor kinderen Feest

Geluk - Geluk voor kinderen Feest - Leo Bormans | Fthsonline.com

...t kinderboek geven raad: o Vergelijken - Geluk voor kinderen - Feest ISBN: 9789401455336 - Geluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen ... Geluk voor kinderen 2 - Vriendschap | Vriendschap, Geluk ... ... . Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je… Eindelijk geluk op kindermaat in een magisch en groot boekGeluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen.Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in d ... Geluk voor kinderen - Feest - Leo Bormans, Sebastiaan Van ... ... .Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in dit boek geven raad: ontdek waar je goed in Geluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen.. Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger....

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Bormans
DIMENSIE
10,87 MB
BESTANDSNAAM
Geluk - Geluk voor kinderen Feest.pdf

OMSCHRIJVING

Geluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen.Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in dit boek geven raad: ontdek waar je goed in bent, wees niet bang, maak plannen, werk samen, houd vol, realiseer je dromen en maak anderen gelukkig. Zo maak jij zelf van elke dag een feest.Lees samen met je kind of kleinkind deze tien hartverwarmende verhalen, geniet van de illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en je laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

Wil je het boek lezen?Geluk - Geluk voor kinderen Feest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Bormans. Lezen Geluk - Geluk voor kinderen Feest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN