Het verborgen leven van bomen voor kinderen

Het verborgen leven van bomen voor kinderen - Peter Wohlleben | Fthsonline.com

...n is eigenlijk hetzelfde boek met dezelfde informatie, maar dan eenvoudiger geschreven, voorzien van foto's en illustraties en aangevuld met trucjes die kinderen zelf in het bos kunnen doen ... ABC Kinderboeken - het verborgen leven van bomen voor kinderen ... . Het verborgen leven van bomen voor kinderen Davidsfonds / Vanaf 8 jaar / Harde kaft - 128 p. / 22 x 28,5 cm. ISBN nummer : 9789059089358:: Bestel. Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016 31 06 00 - fax: 016 31 06 08 - [email protected] Begin 2018 is er zelfs een "Het verborgen leven van bomen voor kinderen" verschenen. Ik las voor deze review de Engelse vertaling "The hidden life of trees". "Het verborgen leven van bo ... Het verborgen leven van bomen voor kinderen | Kinderboeken.nl ... .be Begin 2018 is er zelfs een "Het verborgen leven van bomen voor kinderen" verschenen. Ik las voor deze review de Engelse vertaling "The hidden life of trees". "Het verborgen leven van bomen" of "The hidden life of trees" is een ideaal boek om cadeau te doen en in de trein te lezen. Het verborgen leven van bomen voor kinderen . Peter Wohlleben. €20,99. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. EAN: 9789021678467: Publicatiedatum: ... Dit boek geeft je een kijkje in het verborgen leven van bomen. Want bomen kunnen en doen veel meer dan je zou denken. Het verborgen leven van bomen was er al voor volwassenen, nu is er ook een kinderboek over de geheimen van bomen. Neem een kijkje wat er allemaal in een bos speelt! Bomen staan niet alleen maar wat te staan, ze hebben een druk en actief sociaal leven, ze praten met elkaar, gaan naar de bomenschool - belangrijkste vak is 'recht groeien'. Het verborgen leven van bomen voor kinderen Peter Wohlleben. Nederlands | Hardcover € 20,99 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Het boek Het verborgen leven van bomen voor kinderen, geschreven door Peter Wohlleben, Stefanie Reich, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In dit geval het vertaalde boek van Peter Wohlleben, Het verborgen leven van bomen voor kinderen. Met mooie foto's, die ontbreken niet i...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Wohlleben
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Het verborgen leven van bomen voor kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Alles over bomen door dé beroemdheid op dit gebied. Wie dit verrassende boek leest, zal nooit meer op dezelfde manier naar bomen kijken!Slapen bomen 's nachts?Kunnen ze met elkaar praten?En hoe werkt het Woud Wijde Web?Dit boek geeft je een kijkje in het verborgen leven van bomen. Want bomen kunnen en doen veel meer dan je zou denken. Ontdek hoe ze vijanden verjagen en waarom ze in de herfst hun bladeren laten vallen. Dat ze zelfs regen kunnen maken en waarom ze niet van straatlantaarns houden. En lees hoe ze samenleven met de dieren in het bos. Voor wie dit boek gelezen heeft, vertelt elke boom ineens een heel verhaal. Voor je het weet roep je: "Kijk, een bange boom!' of: "Hé, die boom heeft te veel gedronken.'Dus neem dit boek mee naar buiten en ontdek hoe bomen, dieren en planten samen een wonderbaarlijke en spannende wereld vormen!Boswachter Peter Wohlleben schreef voor volwassenen al verschillende boeken over de natuur, waarmee hij internationaal veel succes heeft. Dit is zijn eerste kinderboek.

Wil je het boek lezen?Het verborgen leven van bomen voor kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Wohlleben. Lezen Het verborgen leven van bomen voor kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN