Lanny

Lanny - Max Porter | Fthsonline.com

...centrieke kunstenaar. En hij luistert naar Peggy, die bij haar hek staat te roddelen over de families die net naar het dorp zijn verhuisd ... Lanny Barbie - IMDb ... . Dode Papa Scheurwortel hoort het allemaal aan terwijl hij op zoek is naar zijn favoriet. Hij zoekt die bijzondere jongen. Hij zoekt Lanny. Lanny. Dierenarts. Mijn naam is Lanny Siemeling en ik ben in 2013, na een start te hebben gemaakt in Gent, aan de faculteit in Utrecht afgestudeerd met als specialisatie gezelschapsdieren. Na een hele tijd als inval-dierenarts bij verschillende praktijken te hebben gewerkt, heb ik nu mijn plekje gevonden hier in Epe. Lanny ... Lanny Barbie - IMDb ... . Na een hele tijd als inval-dierenarts bij verschillende praktijken te hebben gewerkt, heb ik nu mijn plekje gevonden hier in Epe. Lanny is het enige...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Porter
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Lanny.pdf

OMSCHRIJVING

Even buiten Londen ligt een dorpje dat niet veel verschilt van andere. Het alledaagse bestaan is een mengeling van huiselijkheid en fantasie. Het dorp behoort toe aan de mensen die er nu wonen en aan de mensen die er de afgelopen eeuwen hebben gewoond. Het is onderdeel van het mysterieuze verleden van Engeland én van het verwarrende heden. Het dorp is vooral ook van Dode Papa Scheurwortel, die altijd luistert en observeert. Hij observeert Pete, de excentrieke kunstenaar. En hij luistert naar Peggy, die bij haar hek staat te roddelen over de families die net naar het dorp zijn verhuisd. Dode Papa Scheurwortel hoort het allemaal aan terwijl hij op zoek is naar zijn favoriet. Hij zoekt die bijzondere jongen. Hij zoekt Lanny.

Wil je het boek lezen?Lanny in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Porter. Lezen Lanny Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN