Hooggevoeligheid en stress

Hooggevoeligheid en stress - Susan Marletta Hart | Fthsonline.com

... tot mijn beste tips om stress bij jouw kind zo laag mogelijk te houden, maar ben jij je eigenlijk wel bewust van jouw eigen stressniveau en hoe dit doorwerkt in jouw relaties binnen het gezin? Actuele blogs die hooggevoelige jonge vrouwen informatie geven hoe om te gaan met stress en emoties, zodat ze veerkracht en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen ... Hooggevoeligheid en stress - Gevoel voor yoga ... . Blogs van jonghsp over hooggevoeligheid-stress-en-emoties In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid' en 'Leven met hooggevoeligheid' werden in totaal meer dan 75.000 exemplaren verkocht. In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Su ... bol.com | Hooggevoeligheid en stress (ebook), Susan ... ... . Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid' en 'Leven met hooggevoeligheid' werden in totaal meer dan 75.000 exemplaren verkocht. In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid' en 'Leven met hooggevoeligheid' werden in totaal meer dan 75.000 exemplaren verkocht....

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Marletta Hart
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Hooggevoeligheid en stress.pdf

OMSCHRIJVING

Het handboek voor HSP'ers die kampen met stress. Inclusief meditaties.Veel mensen hebben tegenwoordig last van stress, niet alleen hooggevoeligen – hoewel het erop lijkt dat mensen met een hoogsensitieve persoonlijkheid (hsp) er meer last van hebben. Susan Marletta Hart laat zien dat hoe we tegen stress aankijken en hoe we met ons leven omgaan, bepaalt hoeveel last we ondervinden van stress. We kunnen daarom kijken naar stress of kijken naar levensvreugde. In dit boek onderzoekt Susan welke processen, gedachten en omgangsvormen ons spanning, en welke ons ontspanning en genot kunnen brengen. Daarbij geeft ze ook yoga-oefeningen en meditaties om direct verlichting te brengen.

Wil je het boek lezen?Hooggevoeligheid en stress in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Marletta Hart. Lezen Hooggevoeligheid en stress Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN