Schokland - niveau 3-4 - Werkboek

Schokland - niveau 3-4 - Werkboek - Jan Verwijlen | Fthsonline.com

...en cartoons helpen studenten om de informatie uit het handboek toe te passen ... Schokland 3.0 Niveau 3-4 Werkboek - Jan Verwijlen, Petri ... ... . 9789491699856 9491699857 Schokland NB: Deze druk is verkrijgbaar tot 1 april 2020.Er is een nieuwe druk verschenen onder ISBN 9789463261845.Het Schokland werkboek 3-4 is geschikt voor studenten van ni Het Schokland werkboek 3-4 is geschikt voor studenten van niveau 3 en 4 van het mbo. In het werkboek maak je theorievragen zodat dat de lesstof beter blijft hangen. En via verwerkingsopdrachten verdiep je je in maatschappelijke dilemma's, ... Schokland 3.0 Niveau 3-4 mbo Werkboek burgerschap - Jam ... ... . En via verwerkingsopdrachten verdiep je je in maatschappelijke dilemma's, zoals het afschaffen van het minimumjeugdloon en discriminatie van LHBTI's. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Schokland 3.0 - Burgerschap - Handboek 1e druk is een boek van Jan Verwijlen uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490998424 SCHOKLAND 3.0 is een methode burgerschap voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo. De methode bestaat uit een handboek, een werkboek voor niveau 2-leerlingen en een werkboek voor niveau 3- en 4-leerlingen. Vergelijken - Nieuw Schokland / Niveau 3-4 / deel Werkboek B, competentiegerichte methode burgerschapsvorming voor niveau 2, 3 en 4 mbo (Jan Verwijlen) (2008) ISBN: 9789076944647 - Nieuw Schokland is een competentiegerichte methode burgerschapsvorming… SCHOKLAND WERKBOEK NIVEAU 3-4, TWEEDE DRUK Het Schokland werkboek 3-4 is geschikt voor studenten van niveau 3 en 4 van het mbo. In het werkboek maak je theorievragen zodat dat de lesstof beter blijft hangen. En via verwerkingsopdrachten verdiep je je in maatschappelijke dilemma's, ... Nieuw Schokland - Niveau 3-4 - Werkboek deel B (paperback). Nieuw Schokland is een competentiegerichte methode burgerschapsvorming die als doel heeft... Medische achtergronden bij triage. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Het Schokland werkboek 3-4 is geschikt voor studenten van niveau 3 en 4 van het mbo. In het werkboek maak je theorievragen zodat dat de lesstof beter blijft hangen. En via verwerkingsopdrachten verdiep je je in maatschappelijke dilemma's, zoals het afschaffen van het minimumjeugdloon en discriminatie van LHBTI's. SCHOKLAND 3.0 is een methode burgerschap voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo. De methode bestaat uit een handboek, een werkboek voor niveau 2-leerlinge…...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Verwijlen
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Schokland - niveau 3-4 - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Schokland is een uitgebreide methode burgerschap voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo. Schokland bestaat uit een handboek, een werkboek voor niveau 2-leerlingen en een werkboek voor niveau 3- en 4-leerlingen. In het oefen- en toetsprogramma Schokland Online kan de leerling online extra oefenen met de theorie uit het handboek. Schokland is ontwikkeld conform het document ‘Loopbaan en burgerschap in het mbo’. De methode daagt leerlingen uit om kritisch naar de wereld om hen heen te kijken.Het handboek biedt theorie aan de hand van de vier dimensies uit het brondocument:•De politiek-juridische dimensie;•De economische dimensie;•De sociaal-maatschappelijke dimensie;•De dimensie vitaal burgerschap.Naast de dimensies uit het brondocument biedt Schokland twee extra onderdelen: De kern van burgerschap en Wereldburgerschap.Bij het handboek zijn twee werkboeken ontwikkeld: een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. De werkboeken bieden opdrachten bij de theorie uit het handboek, waarbij wordt ingespeeld op ervaringen van leerlingen en de beroepspraktijk. De vaardigheden oriëntatie, onderzoek, meningsvorming en argumentatie spelen hierbij een belangrijke rol.De werkboeken zijn volgens een vaste structuur opgebouwd:•theorievragen per hoofdstuk: aan de hand waarvan de leerling zijn kennis van en inzicht in de stof test;•verwerkingsvragen per hoofdstuk: deze vragen zijn gebaseerd op een bron, bijvoorbeeld een cartoon, een artikel of een uitspraak;•reflectieopdracht per thema: een uitgebreide opdracht waarmee een leerling een thema afrondt.

Wil je het boek lezen?Schokland - niveau 3-4 - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Verwijlen. Lezen Schokland - niveau 3-4 - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN