Welgespeld

Welgespeld - W. van der Westen | Fthsonline.com

...engezet voor diegenen die ze nog niet beheersen ... Welgespeld 9789062834709 - Studieboeken en Cursussen ... ... . Daarnaast worden de hardnekkige fouten van gevorderde spellers aangepakt met behulp van de nieuwe didactische inzichten. 'Welgespeld' gaat uit van het zelflerend vermogen van de student. Aan de hand van een begintest bepaalt deze zelf welke delen van de methode voor hem relevant zijn. Met behulp van voorbeeldzinnen en oefeningen maakt hij zich vervolgens de geselecteerde stof eigen. Bestel 'Welgespeld' voor € 21.00 Geen verze ... Goed geschreven - Uitgeverij Coutinho ... . Bestel 'Welgespeld' voor € 21.00 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Koop Welgespeld van Westen, W. Van Der met ISBN 9789062834709. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel Welgespeld van W. van der Westen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 da...

INFORMATIE

AUTEUR
W. van der Westen
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Welgespeld.pdf

OMSCHRIJVING

Welgespeld 1e druk is een boek van W. van der Westen uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062834709 In Welgespeld wordend e regels uiteengezet voor diegenen die ze nog niet beheersen. Daarnaast worden de hardnekkige fouten van gevorderde spellers aangepakt met behulp van de nieuwe didactische inzichten. Welgespeld gaat uit van het zelflerende vermogen van de student. Aan de hand van een begintest bepaalt deze zelf welke delen van de methode voor hem relevant zijn. Met behulp van voorbeeldzinnen en oefeningen maakt hij zich vervolgens de geselecteerde stof eigen. De oefenzinnen worden in snel tempo langer en gecompliceerder om uiteindelijk het vereiste hbo- en wo-taalniveau te bereiken.

Wil je het boek lezen?Welgespeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. van der Westen. Lezen Welgespeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN