Hartwijzer

Hartwijzer - B. Boon | Fthsonline.com

...gaat over hartziekten en wat je kunt doen om deze te voorkomen ... Alles over bloeddrukmeter kopen | Hartstichting ... . Veel hartziekten worden veroorzaakt door een geduldige sluipmoordenaar, die in dit boek slagaderziekte heet, maar die de meeste mensen beter kennen als aderverkalking. Hartwijzer 9789072219602. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Mijn aangeboren hartafwijkingen betreffen: een afwijkende ligging van de kransslagaders: monocoronair met de RCA uit de HS en maligne beloop, zie 1 een afwijkende oorsprong van de kransslagaders: single ostium tegenover longslagader, zie 2 en een deel van de linkerkransslagader loopt dóór de hartspier: myocardial bridge LAD, zie 3. ... Hartwijzer ... ....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Boon
DIMENSIE
3,47 MB
BESTANDSNAAM
Hartwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Hartwijzer 1e druk is een boek van B. Boon uitgegeven bij Thoeris, Uitgeverij. ISBN 9789072219602 Hartwijzer gaat over hartziekten en wat je kunt doen om deze te voorkomen. Veel hartziekten worden veroorzaakt door een geduldige sluipmoordenaar, die in dit boek slagaderziekte heet, maar die de meeste mensen beter kennen als aderverkalking. De beste bescherming tegen slagaderziekte kan geen dokter je bieden, want de beste bescherming is preventie: het beperken van risicofactoren in je leefstijl. En dat doe je zelf.Hartwijzer is een cardiologisch zapboek: geen boek om van kaft tot kaft te lezen, maar een boek dat het verband tussen cardiologische onderwerpen laat zien. Stel, je hebt een hartinfarct gehad. Hartwijzer biedt je dan niet alleen informatie over deze hartziekte, maar ook over de risicofactoren die het risico op herhaling groter maken, over slagaderziekte en over medicijnen om je bloeddruk of je cholesterolgehalte omlaag te brengen. Om makkelijk van het ene naar het andere onderwerp te zappen, hebben alle onderwerpen een nummer gekregen.Hartwijzer is gemaakt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). De NVVC zet zich in voor meer kennis van hartziekten, voor betere behandelingen en voor een beter begrip van de risicofactoren die tot hartziekten leiden. Vandaar dit boek. Zappen maar!

Wil je het boek lezen?Hartwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Boon. Lezen Hartwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN