Running Buddha

Running Buddha - Sakyong Mipham | Fthsonline.com

...w.runningbuddha.nl In Running Buddha beschrijft hij hoe de combinatie van fysieke (hardlopen) en mentale kracht (meditatie) de levenskwaliteit van je dagelijks leven kan verbeteren ... Running Buddha - Sakyong Mipham - 9789025905125 | Bruna.nl ... . Running Buddha en mijn nieuwsgierigheid. Als eenmalig marathonloper en dagelijks beoefenaar van meditatie was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Bekijk het lesrooster voor yogalessen bij Running Buddha. Schrijf je in en boek een yogales. Het boek Running Buddha is een verademing. Sakyong Mipham schreef het boek met een aanstekelijk enthousiasme. Als spiritueel leider van Shambhala, een wereldwijde gemeenschap van ... bol.com | Running Buddha | 9789025905125 | Sakyong Mipham ... ... . Het boek Running Buddha is een verademing. Sakyong Mipham schreef het boek met een aanstekelijk enthousiasme. Als spiritueel leider van Shambhala, een wereldwijde gemeenschap van meditatiecentra, heeft Mipham het soms moeilijk om zijn marathonschema's te volgen. In Running Buddha van Sakyong Mipham leer je hardlopen met aandacht voor je adem, gedachten en gevoelens. Het trainen van je body en mind staat centraal. Hardlopen levert dan innerlijke stilte en intens geluk op. Minder praten, minder denken en meer lopen! Voor iedereen die hardloopt of wil gaan hardlopen. Auteur: Sakyong Mipham; isbn 9789025905125 'Running Buddha, je balans vinden met hardlopen' door Sakyong Mipham - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Running Buddha - Westeinde 2a, 2275 AD Voorburg - Rated 4.9 based on 7 Reviews "Good for body and soul" In Running Buddha van Sakyong Mipham leer je hardlopen met aandacht voor je adem, gedachten en gevoelens. Het trainen van je body en mind staat centraal. Hardlopen levert dan innerlijke stilte en intens geluk op. Minder praten, minder denken en meer lopen! Voor iedereen die hardloopt of wil gaan hardlopen. Running Buddha 1-200_Opmaak 1 18-11-15 09:45 Pagina 7. Woorden vooraf. Toen ik zo'n twintig jaar geleden veel hardloopwedstrijden liep en vaak ook won, had ik altijd het gevoel bevoordeeld te zijn. Lees „Running buddha je balans vinden met hardlopen" door Sakyong Mipham verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Mindful hardlopen met humor en wijsheid Aanbevelingen van Bram Bakker en Dolf Jansen Wat kunnen meditatie en hardlopen v... In Running Buddha van Sakyong Mipham leer ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sakyong Mipham
DIMENSIE
9,48 MB
BESTANDSNAAM
Running Buddha.pdf

OMSCHRIJVING

Hardlopen is de perfecte manier om je gedachten even te verzetten en de stress van de dag van je af te lopen. Maar tijdens het hardlopen heb je alsnog de neiging om aan honderd andere dingen te denken dan het hardlopen zelf.In Running Buddha van Sakyong Mipham leer je hardlopen met aandacht voor je adem, gedachten en gevoelens. Het trainen van je body en mind staat centraal. Hardlopen levert dan innerlijke stilte en intens geluk op. Minder praten, minder denken en meer lopen!Voor iedereen die hardloopt of wil gaan hardlopen.

Wil je het boek lezen?Running Buddha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sakyong Mipham. Lezen Running Buddha Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN