Van achter het behang tot over je oren

Van achter het behang tot over je oren - Eva Bronsveld | Fthsonline.com

...pleiten de ontploetermoeders in dit boek voor ... Recensie - Van achter het behang tot over je oren van de ... ... . Ja, het is pittig om wekenlang maar twee uur per nacht te slapen. Nee, het is niet fijn als je kinderen elkaar de hersens inslaan. En misschien is het moederschap wel anders dan je je had voorgesteld. Van achter het behang tot over je oren Eva ... Het is het eerste boek die ik in 10 jaar heb uit kunnen lezen (tip; leg hem op de wc en neem geen telefoon mee). Ik mag nog een boek: Van achter het behang ... Van achter het behang tot over je oren - Ouders Centraal ... . Ik mag nog een boek: Van achter het behang tot over je oren; handboek voor relaxed opvoeden weg geven. Ik vind het leuk als je mij liked op social media, en een retweet of deelactie is altijd een extra kans. van achter het behang tot over je oren Als er over ouderschap gesproken wordt, is het vaak of mierzoet (het wondertje in je buik) of ronduit chagrijnig en klagerig (boehoe, ik heb het zo druk met bordjes in de lucht houden). De waarheid ligt in het midden: ouderschap is geweldig én stront-vervelend. Het ene moment denk je dat Lachen om je fouten en een moeder zijn met lef. Daar pleiten De ontploetermoeders (Elstbeth Teeling, Eva Bronsveld, Roos Schlikker en Miloe van Beek) in Van achter het behang tot over je oren voor. Ja, het is pittig om wekenlang maar twee uur per nacht te slapen. Nee, het is niet fijn als je kinderen elkaar de hersens inslaan. En misschien is het moederschap wel anders dan je je had ... Van achter het behang tot over je oren - relaxed opvoeden. Kijk ook eens bij onze andere advertenties! Lachen om je fouten en een moeder zijn met lef. Daar pleiten de ontploetermoeders (els. Ophalen of Verzenden. € 9,00 28 apr. '20 's-Hertogenbosch 28 apr. '20. Boeken 's-Hertogenbosch. 9789021560236 Lachen om je fouten en een moeder zijn met lef. Daar pleiten De ontploetermoeders (Elstbeth Teeling, Eva Bronsveld, Roos Schlikker en Miloe van Beek) voor. Ja, het is pittig om ... Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Home. Van achter het beha...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Bronsveld
DIMENSIE
4,28 MB
BESTANDSNAAM
Van achter het behang tot over je oren.pdf

OMSCHRIJVING

Lachen om je fouten en een moeder zijn met lef. Daar pleiten De ontploetermoeders (Elstbeth Teeling, Eva Bronsveld, Roos Schlikker en Miloe van Beek) in Van achter het behang tot over je oren voor. Ja, het is pittig om wekenlang maar twee uur per nacht te slapen. Nee, het is niet fijn als je kinderen elkaar de hersens inslaan. En misschien is het moederschap wel anders dan je je had voorgesteld.De ontploetermoeders vertellen in dit boek eerlijk en met een knipoog over hun eigen ervaringen met de opvoeding en het ouderschap, geven je tips voor relaxed opvoeden, steken je een hart onder de riem en laten je lachen om jezelf en je kinderen. Want humor helpt je overal doorheen.

Wil je het boek lezen?Van achter het behang tot over je oren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Bronsveld. Lezen Van achter het behang tot over je oren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN