Fasttrack Gitaar 1 Nl

Fasttrack Gitaar 1 Nl - B. Neeley | Fthsonline.com

...lg op deel 1. Leuke songs en oefeningen in een gebru ... Gitaarboek FastTrack Gitaar 1 - Muziekschool Amersfoort ... ... Fast track gitaar 1 is een boek voor iedereen die gitaar wil leren spelen door middel van zelfstudie. Fast track gitaar 1 is geschikt voor zowel akoestische als elektrische gitaar. Zoals de naam 'Fast track gitaar 1' doet vermoeden leer je met de methode uit dit boek in vrij rap tempo gitaar spelen. Alle dingen die je als beginner moet leren komen aan bod, van akkoorden, toonladders, riffs ... De Haske FastTrack Gitaar 2 incl. CD Artikelnr: ... FastTrack Guitar 1 - Gitaar & Bas - Lesboeken - Bladmuziek ... ... ... De Haske FastTrack Gitaar 2 incl. CD Artikelnr: 9000-0006-2065 Garantietermijn: Op dit product krijg je alleen garantie op fabrieksfouten. Algemeen Met deel 2 heeft De Haske voor een fraai vervolg gezorgd in de serie van de gitaarlesboeken. Over 700,000 sheet music titles, musical instruments and accessories available delivering worldwide! Dit boek is de perfecte aanvulling op de delen 1 en 2 van de FastTrackTM-methode voor gitaar. Het bevat meer dan 1400 gitaarakkoorden in verschillende liggingen. Een prima manier om het bespelen van de gitaar supersnel onder de knie te krijgen! Want FastTrack behandelt stap voor stap alle basisprincipes van het gitaarspelen. FastTrack is bi FastTrack is (je raadt het al) een supersnelle manier om gitaar te leren spelen. Lijkt een lesmethode je maar niks? Na dit boek denk je daar wel anders over! FastTrack biedt leuke songs en oefeningen in een gebruiksvriendelijk jasje. Kortom: een stuk aang Een prima manier om het bespelen van de (bas)gitaar supersnel onder de knie te krijgen! Want FastTrack behandelt stap voor stap alle basisprincipes van het gitaarspelen. FastTrack is bijzonder gebruiksvriendelijk en juist daarom heel geschikt voor zelfstudie. Bovendien bevat FastTrack vele fantastische songs en een spetterende cd met de allermooiste begeleidingen. Fasttrack voor gitaar deel 2 is het vervolg op deel 1van een supersnelle manier om gitaar te leren spelen. We leren je om nog beter gitaar te spelen, meer noten, ritmes, akkoordenschema's, gave speeltechnieken, verschillende muziekstijlen enz....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Neeley
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
Fasttrack Gitaar 1 Nl.pdf

OMSCHRIJVING

Fasttrack Gitaar 1 Nl 1e druk is een boek van B. Neeley uitgegeven bij Hal Leonard. ISBN 9789043103572 De internationaal succesvolle Hal Leonard-methode voor gitaar is bedoeld voor iedereen die de akoestische of elektrische gitaar wil leren bespelen. Ze is gebaseerd op een jarenlange ervaring in het lesgeven aan gitaarleerlingen van alle leeftijden; er zijn een aantal van de beste lesideeën wereldwijd in verwerkt. Met heldere informatie, praktische aanwijzingen, handige voorbeelden en leuke songs - en natuurlijk bij elk deel een bijbehorende cd: een prima aanvullende leidraad en geweldig om mee te spelen.

Wil je het boek lezen?Fasttrack Gitaar 1 Nl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Neeley. Lezen Fasttrack Gitaar 1 Nl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN