Het tegenovergestelde van een mens

Het tegenovergestelde van een mens - Lieke Marsman | Fthsonline.com

... niemand iets terugzegt, dat we nog altijd geen dieren hebben horen praten - ja, misschien zo nu en dan in de vorm van het schrille gegil dat onze slachthuizen vult, maar niet met woorden, niet met een oplossing voor de dingen waar we ... Het tegenovergestelde van een mens by Lieke Marsman ... ... Het tegenovergestelde van een mens. Waar het op neerkomt is dat de mensheid als geheel ook eenzaam is. We kunnen er niet tegen dat er niemand iets terugzegt, dat we nog altijd geen dieren hebben horen praten - ja, misschien zo nu en dan in de vorm van het schrille gegil dat onze slachthuizen vult, maar niet met woorden, niet met een oplossing voor de dingen waar we al tijden mee zitten. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootge ... Het tegenovergestelde van een mens eBook: Marsman, Lieke ... ... . Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het tegenovergestelde van een mens. Uitgever Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam Verschenen 2017 ISBN 9789025446345 Kenmerken 174 pagina's, 22 cm Aantekening Met literatuuropgave. Recensies. We hebben 8 recensie(s) voor je gevonden op LiteRom.nl. Je kunt LiteRom bekijken via de computers in je lokale Biblio­theek. Lieke Marsman, filosoof en dichter, krijgt het voor elkaar in haar boek Het tegenovergestelde van een mens. De roman is geschreven in een afwisseling aan stijlen. Ida - 1,76 meter lang, 29 jaar, zwart haar met een beginnende grijze gloed - vertelt in Marsmans boek over haar twijfelachtige identiteit, haar lesbische relatie met promovendus Robin en een onderzoeksproject over een dam in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lieke Marsman
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Het tegenovergestelde van een mens.pdf

OMSCHRIJVING

Nog nooit verscheen er een roman als "Het tegenovergestelde van een mens'. Lieke Marsman kantelt onze ideeën over klimaatverandering en identiteit op een manier die duizelig maakt.Lieke Marsman in "Het tegenovergestelde van een mens': "Waar het op neerkomt is dat de mensheid als geheel ook eenzaam is. We kunnen er niet tegen dat er niemand iets terugzegt, dat we nog altijd geen dieren hebben horen praten – ja, misschien zo nu en dan in de vorm van het schrille gegil dat onze slachthuizen vult, maar niet met woorden, niet met een oplossing voor de dingen waar we al tijden mee zitten. Zelfs de hemel is leeg. En dus zetten we ons af door al die zwijgende natuur om ons heen te vernietigen, als een wanhopige geliefde die maar niet wordt terug ge-sms't en het in het café op een zuipen zet."Nog nooit verscheen er een roman als "Het tegenovergestelde van een mens'. Lieke Marsman kantelt onze ideeën over klimaatverandering en identiteit op een manier die duizelig maakt.

Wil je het boek lezen?Het tegenovergestelde van een mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieke Marsman. Lezen Het tegenovergestelde van een mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN