De held in je eigen verhaal

De held in je eigen verhaal - Mieke Bouma | Fthsonline.com

...ek voor op je nachtkastje en voor in je rugzak ... Narratief interview …Hoe word je de held in je eigen verhaal? ... . Lees het van voor naar achter of sla het ergens open: in beide gevallen zul je vinden waar je op dat moment behoefte aan hebt. Met 'De held in je eigen verhaal' kun je niet verdwalen. Maart 2012, Saskia Teppema, heldin op reis. De held in je eigen verhaal biedt een inspirerende methode om jezelf of je team/afdeling - via storytelling - te ontwikkelen. 'Dit is een boek voor op je nachtkastje en v ... Hoe kan jij de held van je eigen (levens)verhaal zijn ... ... . 'Dit is een boek voor op je nachtkastje en voor in je rugzak. Lees het van voor naar achter of sla het ergens open: in beide gevallen zul je vinden waar je op dat moment behoefte aan hebt. Met "De held in je ... De held van je levensverhaal. Elk verhaal heeft een held. In jouw eigen leven ben jijzelf de held van jouw levensverhaal. Dit betekent niet dat je je altijd een held voelt. Er zijn allerlei verschillende soorten helden. Maar het basisidee is dat de held beslist wat hij doet of niet doet. 8 t De held in je eigen verhaal Het doel van de heldenreis is dat je, zoals Campbell dat noemt, 'meester' wordt over twee werelden. Binnen- en buitenkant zijn op elkaar afgestemd. Dat wat je doet, je werk, je dagelijkse praktijk, is afgestemd op wat je 'in wezen' - diep van binnen - wilt. Dit boek is De held in je eigen verhaal is de voorlopige titel van mijn nieuwe - nog voor een groot deel te schrijven - boek. Dat wordt dus weer een long hot summer. Het boek komt als het goed is in het najaar uit bij uitgeverij Business-contact. Vannacht heb ik in een halve slaap/waak toestand (de merels zaten ... Meer lezen De held in je eigen verhaal Mieke Bouma / De held in je eigen verhaal. Het pad van pe rsoonlijk leiderschap. Warden Press, 2015. Paperback, 176 pp's. ISBN 978 94 92004 27 7. € 20,95. Ook verkrijgbaar als e-boek.. Elk verhaal over een held begint met een gevoel van onrust, een breuk met de status-quo. Koop De held in je eigen verhaal van Bouma, Mieke met ISBN 9789492004277. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Word de held in je eigen verhaal. Persoonlijke ontwikkeling...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Bouma
DIMENSIE
12,5 MB
BESTANDSNAAM
De held in je eigen verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

De held in je eigen verhaal 1e druk is een boek van Mieke Bouma uitgegeven bij Warden Press. ISBN 9789492004277 Elk verhaal over een held begint met een gevoel van onrust, een breuk met de status-quo. Je zoekt nieuwe uitdagingen in je carrière, of je team of afdeling mist een echte drive. Om weer open en enthousiast nieuwe wegen in te kunnen slaan, moet je 'op reis'. Het is deze Reis van de Held, een model van Joseph Campbell, die aan de basis staat van dit boek. Mieke Bouma helpt je om oude patronen te doorbreken, nieuwe kansen te leren zien en nieuwe vermogens en creativiteit aan te boren. Persoonlijk, en in teamverband. Ze doet dat aan de hand van de Reis in 12 stappen, en met behulp van voorbeeldverhalen, vertel- en schrijfopdrachten en andere oefeningen.Niemand wordt als held geboren – alleen door op padte gaan, te ervaren en te groeien bereik je de heldenstatus. Dit boek biedt een inspirerende methode om jezelf of je team/afdeling (verder) te ontwikkelen.

Wil je het boek lezen?De held in je eigen verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Bouma. Lezen De held in je eigen verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN