De Zetel Van De Ziel

De Zetel Van De Ziel - Gary Zukav | Fthsonline.com

...n de Kundalini energie omhoog komt en de pijnappelklier haar stoffen gaat uitscheiden dan werkt de hypofyse als een soort radar om negatieve gedachten uit te geest te weren ... De zetel van de ziel - Gary Zukav. Zoekeenboek.nl ... . Boek: 'De zetel van de ziel' Een paar maanden geleden hoorde ik Oprah Winfrey in een interview vertellen over het boek 'De zetel van de ziel' van Gary Zukav. Over de oorsprong van intenties. Waarom doen we wat de doen? Wat is het onderliggende motief? Ik heb het boek direct aangeschaft en ben het gaan lezen. Ik vond het verhelderend op veel ... De zetel van de ziel naar een spirituele beleving van de werkelijkheid uitgave: kosmos-z&k, 2001. 16E druk isbn 90 Zo goed als nieuw ... bol.com | De zetel van de ziel, Gary Zukav | 9789021508085 ... ... . Ik vond het verhelderend op veel ... De zetel van de ziel naar een spirituele beleving van de werkelijkheid uitgave: kosmos-z&k, 2001. 16E druk isbn 90 Zo goed als nieuw Verzenden € 17,50 3 apr. '20 De pijnappelklier is één van die onderwerpen die binnen het spirituele wereldje op het internet volop gepromoot wordt als de 'zetel van de ziel'. De duistere kliek, de elitaire macht achter de macht, of geef het beestje maar een naampje zou er alles aan doen om deze pijnappelklier te doen laten verkalken, en zodoende er voor te zorgen dat wij als mensheid afgesneden worden van onze ziel. De Franse Filosoof René Descartes (1596-1650) noemt de pijnappelklier de zetel van de ziel. Hij zegt dat de pijnappelklier het deel van het lichaam is waar de ziel zijn functie vervuld, daar waar de ziel en het lichaam interacteren en waar we de boodschappen ontvangen van "het Goddelijke". Ook in dit kader wordt een citaat uit de Bijbel ... Zetel van de ziel. door Karin Achten. Zoals ik het leuk vind om gezondheidsweetjes onder de loep te nemen, zo vindt mijn man het interessant om historische gebeurtenissen tot op de bodem ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Zukav
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
De Zetel Van De Ziel.pdf

OMSCHRIJVING

In De Zetel van de Ziel onderzoek Zukav het mysterie van onze persoonlijke werkelijkheid en de gebieden die buiten het bereik van onze vijf zintuigen liggen. Zoals de microscoop ooit nieuwe werelden voor ons onthulde, zo opent Gary Zukav onze ogen voor het bestaan van ontastbare gebieden, met name dat van de ziel, ´het middelpunt tussen energie en materie'.De Zetel van de Ziel toont aan hoe we onze ervaringen creëren met de kracht van onze eigen gedachten. We volgen het pad van de evolutie van de ziel en ontdekken ons vermogen om ons leven te transformeren door onze wezenlijke innerlijke kracht te ontwikkelen. Een adembenemende odyssee voor allen die geïnteresseerd zijn in de speurtocht van de mens naar zijn essentie!

Wil je het boek lezen?De Zetel Van De Ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Zukav. Lezen De Zetel Van De Ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN