Vier zomers zeilen

Vier zomers zeilen - Henk Bezemer | Fthsonline.com

...en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilen beschrijft ... Vier zomers zeilen - NRC Webwinkel ... . Vier zomers zeilen | ISBN 9789064106484 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilenbeschrijft. Wat maakt een jacht ... Vier zomers zeilen | Zeilen, Zomer, Watersport ... . Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilenbeschrijft. Wat maakt een jacht zeewaardig, en wat kun je doen als a Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde exp In 'Vier zomers Zeilen' beschrijft de oud-redacteur van het tijdschrift Zeilen zijn beroemde expedities met het mini zeiljachtje, een Waarschip 570. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is het boek vooral een kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatie. Vier Zomers Zeilen? Wat is de minimale uitrusting om een lange oceaanreis te maken?? Hoe gedraagt een kleine boot zich op de oceaan?? Hoe strand je op een zandbank en hoe kom je er weer af?? Wat kun je doen als de mast overboord gaat op volle zee?? Hoe vind je de Azoren als alle navigatieapparatuur uitvalt?Om het antwoord op deze vragen te vinden ging Henk Bezemer in de jaren negentig met een ... Vier Zomers Zeilen. €20.99. Tax included Henk Bezemer. Quantity Add to cart Secure & quick ......

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Bezemer
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Vier zomers zeilen.pdf

OMSCHRIJVING

Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilen beschrijft. Wat maakt een jacht zeewaardig, en wat kun je doen als al je navigatieapparatuur uitvalt? Hoe navigeer je zonder kompas, en wat doe je als je je mast verliest of aan de grond loopt? Henk Bezemer neemt de lezer mee op avontuur en beantwoordt deze vragen vanuit de praktijk. De essentie van goed zeemanschap, inzichtelijk gemaakt in een rijk geïllustreerd en pakkend geschreven boek.

Wil je het boek lezen?Vier zomers zeilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Bezemer. Lezen Vier zomers zeilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN