De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga

De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga - Lilian Kluivers | Fthsonline.com

...an Masunaga. Van leertheorie naar onderwijspraktijk ... Do-In - Lilian Kluivers. Zoekeenboek.nl ... . Dat alles heeft myn oog gezien. Tapas. Basiscursus Studeren. Harlequin Sexy 50 - Toppen van begeerte. Longeren en werken aan de lange lijnen. Reis zonder einde. Leefstijl - Leefstijl (set van 5ex.) Groep 7 Werkboek. Links. DMCA; Zwanger Baby Boefje Cindy de Waard Expertboek € 24,95 10 jaar cadeau David van Bodegom & Rudi Westendorp Atlas Contact € 12,50 De essentie van de Makko-ho en de strekkingen van Masunaga : open in tien minuten je meridianen en verbeter je gezondheid en vitaliteit met deze twee Do-In-series / Lilian Kluivers ; fotografie: Patricia Börger ; illustraties: Nina Kleingeld, Stikstof Studio. Missie: De rijke kennis van de oosterse geneeswij ... Amazon.fr - De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen ... ... . Missie: De rijke kennis van de oosterse geneeswijzen delen. [06/01/20] Woensdag 3 juni geef ik (Lilian Kluivers) een online Do-In themales over de Nek, en de tien Hemelvensterpunten. De Hemelvensterpunten zijn heel passend in deze tijd. Als je de fysieke werking die aan deze acupunten wordt toegeschreven samenvat, ... Zwanger Baby Boefje Cindy de Waard Expertboek € 24,95 10 jaar cadeau David van Bodegom & Rudi Westendorp Atlas Contact € 12,50 De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga Lilian Kluivers De helende kracht van Do-In Lilian Kluivers ... Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site ... Klop je gezond met EFT blokkades opheffen en pijnvrij worden met EFT-klopacupressuur Non ... Korte kennismaking met allerlei aspecten van deze veelomvattende geneeswijze. Non-Fictie...

INFORMATIE

AUTEUR
Lilian Kluivers
DIMENSIE
9,27 MB
BESTANDSNAAM
De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan de bekende Makkō-hō-serie en de strekkingen van Masunaga? Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen deze series? Kun je soepeler worden? Hoe werkt dat door op je gezondheid? En wat hebben strekkingen met levensenergie te maken? In De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga geeft Do-In docent en -opleider Lilian Kluivers helder en grondig antwoorden op deze vragen. De Makkō-hō en de Zes strekkingen van Masunaga lijken sterk op elkaar, maar hebben elk hun eigen focus en voordelen. Lilian Kluivers, geeft gedetailleerde uitleg bij beide series zodat deze beoefend kunnen worden zoals bedoeld. Ze legt uit over de werking van levensenergie, meridianen, de extensies volgens de bekende leraar Masunaga en geeft alternatieven bij de traditionele oefeningen. Onmisbaar voor Do-In docenten, shiatsutherapeuten, yogadocenten en iedereen die op een simpele manier verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar welzijn. Eerder gepubliceerd door Lilian Kluivers: Do-In, Tao yoga voor gezondheid en energie (2012) en Zwanger in Balans met Do-In yoga (2014).

Wil je het boek lezen?De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lilian Kluivers. Lezen De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN