De kunst van het waarnemen

De kunst van het waarnemen - Rob Walker | Fthsonline.com

... brein, maar ik ben inmiddels toch echt verliefd geworden op de kunst van het waarnemen en voelen ... De kunst van het waarnemen - Rob Walker - Bruna.nl ... . Het vergoot mijn levensvreugde, levenskracht en levensgenot. Zo ontdekte ik een paar jaar geleden dat ik totaal onbewust omging met mijn sensaties en het waarnemen ervan. Anders kijken. De kunst van het waarnemen (Paperback). De menselijke ervaring is gegrondvest op onze waarnemingen, maar slechts weinigen van ons... De kunst van het waarnemen is een oefening in aandacht geven. Rob Walker leert je in 131 simp ... Anders kijken; de kunst van het waarnemen - Talent in ... ... ... De kunst van het waarnemen is een oefening in aandacht geven. Rob Walker leert je in 131 simpele en speelse oefeningen om met een nieuwe blik naar de wereld te kijken. Je zult merken dat je creatiever wordt, helderder denkt, beter luistert en weer verliefd wordt op wat echt belangrijk is in jouw leven. In zijn boek 'Anders kijken; de kunst van het waarnemen' (2017) uitgegeven door Overamstel Uitgevers, toont Beau Lotto hoe ons brein waarneemt. Hij maakt daarmee de weg vrij voor een nieuwe manier van kijken. De menselijke waarneming is als naar de wereld kijken vanuit een caravan. Onze zintuigen zijn de ramen van de caravan. De belofte van De kunst van het waarnemen? Nooit meer zien op dezelfde manier. Een interessant uitgangspunt om mensen te leren kijken aan de hand van kunstwerken, met name schilderijen. Door ze even weg te halen uit de gebruikelijke context dwing je ze scherp te kijken. De kunst van het waarnemen is een oefening in aandacht geven. Rob Walker leert je in 131 simpele en speelse oefeningen om met een nieuwe blik naar de wereld te kijken. Je zult merken dat je creatiever wordt, helderder denkt, beter luistert en weer verliefd wordt op wat echt belangrijk is in jouw leven. Toon meer ... De kunst van het waarnemen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De kunst van het waarnemen lijkt geen boek om in één keer alle tips te lezen. De kost is te taai, en nodigt niet uit tot verder lezen. De verhalen die Walker noteert bij de oefeningen missen net wat humor of urgentie, waardoor je je schouders ophaalt en afdwaalt. 9 DE KUNST VAN HET WAARNEMEN: INLEIDING 'Wees aandachtig,' raadde Susan Sontag haar jonge toehoor-ders in de zaal aan, waarbij ze het niet alleen over het creatieve proces De kunst van het waar...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Walker
DIMENSIE
11,39 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het waarnemen.pdf

OMSCHRIJVING

De kunst van het waarnemen ontwaakt onze zintuigen voor meer creativiteit, inspiratie en verwondering in het dagelijks levenOns leven is vol afleiding. Daardoor is het moeilijk om de wereld om ons heen werkelijk waar te nemen. We kijken in plaats van te zien, we horen in plaats van te luisteren en we accepteren wat ons wordt gepresenteerd in plaats van op zoek te gaan naar wat voor ons waardevol is.De kunst van het waarnemen is een oefening in aandacht geven. Rob Walker leert je in 131 simpele en speelse oefeningen om met een nieuwe blik naar de wereld te kijken. Je zult merken dat je creatiever wordt, helderder denkt, beter luistert en weer verliefd wordt op wat echt belangrijk is in jouw leven.

Wil je het boek lezen?De kunst van het waarnemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Walker. Lezen De kunst van het waarnemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN