Knofje

Knofje - Burny Bos | Fthsonline.com

...eneenhalf, beleeft kleine avonturen in en rond het huis ... Vind knofje in Kinderboeken | Kleuters op Marktplaats ... . Samen met haar zwangere moeder speelt ze verstoppertje met haar knuffels in de keuken. Haar vader bouwt een hut met haar op zolder, waar ze dan een nachtje gaat slapen. Ze helpt haar moeder om de babykamer in te richten voor haar nieuwe broertje of zusje. Knofje is eigenlijk Sterre Herstel lees ik hierboven, maar ze speelt alsof ze echt bestaat. Of ze echt ergens in de duinen woont met een heleboel ... Knofje uit Kampen - Advertenties op Marktplaats ... . Of ze echt ergens in de duinen woont met een heleboel jurkjes, flut en mamma Jaspers. Eeuwig zonde dus dat er geen filmreeks is gemaakt (zoals ze dan weer wel doen met Rocky die je hier vast ook kunt kopen). Knofje. 914 vind-ik-leuks. gebaseerd op het gelijknamige boek van Burny Bos Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Alle advertenties van Knofje, Kampen op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Knofje en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Knofje, waar zit je? Knofje maakt van alles mee. Heel gewone dingen, zoals bij oma logeren en winkelen in het warenhuis. Alleen worden ze bij Knofje dikwijls veel spannender! Dat komt doordat ze zo nieuwsgierig is en overal op af gaat. 'Knofje, waar zit je?' hoor je dan weer… Knofje | Duimen. Duimen. Knofje is een meisje van vier en een half en ze beleeft kleine avonturen in en rond haar huis. Samen met haar mama, die zwanger is, speelt ze verstoppertje met haar knuffels in de keuken. Knofje is een eigenzinnig meisje van vier (en een half!). Ze beleeft kleine avonturen in en rond het appartement waar ze woont met haar moeder en haar vader. Samen met haar pop Flut gaat Knofje op onderzoek uit en komt daarbij in ogenschijnlijk gewone, maar voor haar bijzondere situaties terecht. Uitzending gemist van Knofje (animatie) op Nederland 1. Bekijk deze uitzending van "Knofje (animatie)" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net Bestel Knofje van Burny Bos. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Knofje - Sterre Herstel. De kleine roodharige kleuter is inmiddels groot geworden en heeft niet meer dezelfde haarkleur als in de serie. Sterre Herstel heeft niet stilgezeten na haar rol als Knofje. Zo heeft ze nog gespeeld in 'In Oranje' en 'Leef!'. KNOFJE, ALLE VOORLEESVERHALEN - Burny Bos. Knofje, alle voorleesverhalen - burny bos illustraties: harmen van straaten jeugd/kinderboek v/a ca. 4Jr leopold 2011 9e druk (137 Knofje helpt haar mama om de babykamer in te richt...

INFORMATIE

AUTEUR
Burny Bos
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Knofje.pdf

OMSCHRIJVING

Knofje, waar zit je? Knofje maakt van alles mee. Heel gewone dingen, zoals bij oma logeren en winkelen in het warenhuis. Alleen worden ze bij Knofje dikwijls veel spannender! Dat komt doordat ze zo nieuwsgierig is en overal op af gaat. ‘Knofje, waar zit je?’ hoor je dan weer…In dit boek zit ze eerst nog bij de kleuters, maar na de zomervakantie gaat ze naar groep 3.Knofje houdt veel van dieren, maar een klein zusje is nóg leuker. En dat krijgt ze!Ken je Knofje al van de televisieserie of van de musical? Hier zijn alle verhalen bij elkaar in een groot boek!

Wil je het boek lezen?Knofje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Burny Bos. Lezen Knofje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN