Win tijd door snellezen

Win tijd door snellezen - Wouter Plevier | Fthsonline.com

...or. Die combinatie van studie en werk deed mij bijna de das om ... Win tijd door snellezen eBook by Wouter Plevier ... ... . Meer lezen, maar minder tijd. Hoe moest ik dat doen? Ik was klaar om de handdoek in de ring te gooien, tot ik op het fenomeen snellezen stuitte. Echt iets voor mij, dacht ik meteen, en dat bleek ook toen Win tijd door snellezen bevat tien technieken die ervoor zorgen dat je informatie snel en met begrip kunt verwerken en langdurig kunt onthouden. Het leert je naast snellezen je focus te verscherpen, meer o ... PDF 12 tips om te leren snellezen - Effectivitijd ... . Het leert je naast snellezen je focus te verscherpen, meer ontspannen te lezen en te leren, informatie voor te verkennen, ... Win tijd door snellezen bevat tien technieken die ervoor zorgen dat je informatie snel en met begrip kunt verwerken en langdurig kunt onthouden. Het leert je naast snellezen je focus te verscherpen, meer ontspannen te lezen en te leren, informatie voor te verkennen, ... Koop Lees ! win tijd door snellezen en beter onthouden van Brandhof, J.W. Van Den met ISBN 9789089590305. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Snellezen is de aangeleerde vaardigheid om zonder begripsvermindering aanzienlijk sneller dan gemiddeld te lezen.. Leessnelheid wordt meestal aangeduid in 'wpm', woorden per minuut.De gemiddelde leessnelheid bedraagt rond de 240 wpm. De aanduiding 'aanzienlijk sneller dan gemiddeld' is een subjectieve kwalificatie, die hier wordt ingevuld als 'meer dan 2 keer sneller dan gemiddeld'. Bestel Win tijd door snellezen van Wout Plevier. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Win tijd door snellezen en beter onthouden Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Vergelijken - Win tijd door snellezen (e-Book) (Wouter Plevier) ISBN: 9789044970838 - In onze moderne maatschappij worden we overvoerd met informatie. E-mails, werkrapporten, kranten en tijdschriften schreeuwen om aandacht. En dan zijn er ook nog de… Uitleg over de beste online training snellezen: Win Tijd door Snellezen van Wout Plevier (Bron Springest 2014 - score van 9,1 - 5.000 deelnemers). Veel te le... Read "Win tijd door snellezen" by Wouter Plevier available from Rakuten Kobo. Website van Psychologie Magazine Win tijd door snellezen bevat tien technieken die ervoor zorgen dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Plevier
DIMENSIE
4,79 MB
BESTANDSNAAM
Win tijd door snellezen.pdf

OMSCHRIJVING

In onze moderne maatschappij worden we overvoerd met informatie. E-mails, werkrapporten, kranten en tijdschriften schreeuwen om aandacht. En dan zijn er ook nog de boeken die je eigenlijk zou willen lezen. Hoe zouden je werk en leven zijn als je drie keer zo snel kunt lezen en je bovendien informatie beter leert verwerken en gebruiken? Je zou veel sneller kunnen leren en werken waardoor je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie toenemen.Win tijd door snellezen bevat tien technieken die ervoor zorgen dat je informatie snel en met begrip kunt verwerken en langdurig kunt onthouden. Het leert je naast snellezen je focus te verscherpen, meer ontspannen te lezen en te leren, informatie voor te verkennen, je inzicht in tekststructuren te vergroten, je woordkennis te verbeteren, je houding en benaderingswijze te optimaliseren, je geheugen te trainen en breinvriendelijk notities te maken.

Wil je het boek lezen?Win tijd door snellezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Plevier. Lezen Win tijd door snellezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN