Provocatief coachen

Provocatief coachen - J. Wijnberg | Fthsonline.com

...ijnberg, Anneke Meijer en enkele van hun ex-cursisten ... Voltone - Provocatief Coachen en Opleiden ... . Jaap, Anneke en Jeffrey zijn de enige psychologen in ... In dit artikel leer je de beste tips en voorbeelden over provocatief coachen/provocatieve therapie en provocatieve gespreksvoering. We gaan in dit artikel kijken naar Nederlandse tips en voorbeelden van onder andere Anneke Dekkers, Karin de Galan, Bij provocatief coachen handel je met de overtuiging: je moet mensen soms pijn doen om meer pijn te voorkomen. Zachte heelmeesters maken namelijk stinkende wonden ... Wat is provocatief coachen? Lees het hier - IEP Nederland ... . Zachte heelmeesters maken namelijk stinkende wonden. Provocatie leidt tot motivatie voor verandering! Provocatieve technieken kunnen voor tientallen doeleinden gebruikt worden. Provocatief coachen is een heerlijk boek om weg te lezen. Geschreven met een gezonde dosis humor en voor iedereen toegankelijk. Een absolute aanrader wanneer je eens op een andere manier met clienten om wilt gaan. Het mooie van Provocatief Coachen is dat het eigenlijk niets is. De grondlegger Frank Farrelly 'deed gewoon maar wat', en dat is wat hij mij ook heeft geleerd. Wees mens in het contact met je coachee en gebruik vooral alles wat je in je hebt, be...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Wijnberg
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Provocatief coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Coaches, trainers en therapeuten zijn opgeleid om hun cli en naar de mond te praten. Elk probleem wordt serieus genomen en de vertrouwensrelatie moet ten koste van alles in stand worden gehouden. Lachen is uit den boze en de hulpverlener heeft de plicht om zinnige, praktische en haalbare oplossingen aan te dragen. Psychologen Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg zetten alle gangbare psychologische tradities op de kop met hun provocatieve stijl van coachen. Met een gefundeerde theorie, praktische toepassingen en concrete oefeningen reiken zij de hulpverlener een vernieuwende aanpak aan. De provocatieve stijl is een manier van communicatie die humor en uitdaging combineert met speelsheid, confrontatie en goed contact.

Wil je het boek lezen?Provocatief coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Wijnberg. Lezen Provocatief coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN