Traditionele Chinese geneeskunde

Traditionele Chinese geneeskunde - Michael Grandjean | Fthsonline.com

... Neerbeek, Limburg, Netherlands. 152 likes ... Chinese Geneeswijze - Marleen Bardolf ... . Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde houd ik mij bezig met TuiNa (Chinese medische massage) en acupunctuur. Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) kent een groeiende belangstelling in Nederland. Om de samenhangen in deze holistische geneeskunde beter te kunnen begrijpen wordt de lezer Chinees denken bijgebracht. Tevens wordt uitgebreid ingegaan op de grondpijlers van de Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding en chi gong. Chinese kruiden apotheek. Acupunctuur en ... Chinese Healthcare - Traditionele Chinese Geneeskunde ... . Chinese kruiden apotheek. Acupunctuur en Chinese Kruidengeneeskunde vormen een belangrijk onderdeel van de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde). Chinese kruiden worden door mensen van alle culturen reeds eeuwenlang succesvol gebruikt om de gezondheid te bewaren en gezondheidsklachten te voorkomen. Zhong - draagvlak voor de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zhong is de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde . Het is sinds 1993 de beroepsvereniging voor therapeuten met een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van TCG. Als vereniging stellen we hoge eisen aan onze leden. Voeding volgens chinese geneeskunde. Dieetleer is één van de vijf pijlers van de Chinese Geneeswijzen (naast acupunctuur, kruidengeneeskunde, TuiNa (massage) en Qi Gong (meditatie en energetische lichaamsoefeningen). Wat betreft de uitgangspunten is de Chinese voedingsleer nauw verwant aan de kruidengeneeskunde. Academie Qing-Bai geeft opleidingen op hbo-niveau, Acupunctuur, Chinese Kruiden, Shiatsu en TuiNa massage, Voedingsleer en Qigong in Amersfoort, Amsterdam, Breda en Nijmegen. 30-apr-2019 - Bekijk het bord "Traditionele chinese geneeskunde" van lotteroelands op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Traditionele chinese geneeskunde, Geneeskunde, Acupunctuur....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Grandjean
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Traditionele Chinese geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) kent een groeiende belangstelling in Nederland. Om de samenhangen in deze holistische geneeskunde beter te kunnen begrijpen wordt de lezer Chinees denken bijgebracht. Tevens wordt uitgebreid ingegaan op de grondpijlers van de Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding en chi gong. De bekendste ziekten worden vanuit de Chinese visie belicht en verklaard. Een onmisbare inleiding in deze geneeskunde voor zowel de geïnteresseerde leek als de arts, natuurgenezer en therapeut.

Wil je het boek lezen?Traditionele Chinese geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Grandjean. Lezen Traditionele Chinese geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN