De vega optie

De vega optie - Joke Boon | Fthsonline.com

... haar keuze, maar wel de discussie over het wel of niet vegetarisch eten op gang weet te brengen ... Vegatopia - De Vega Optie - Joke Boon ... . De titel De Vega-Optie is bewust gekozen, om mensen keuzes te bieden in alternatieven voor vlees. Ze legt in de uitgebreide inleiding van het boek uit waarom ze het boek is gaan schrijven, wat voor soorten vlees-/ vis-/ gevogelte-/ ei-/ zuivel-eters er zoal zijn en wat dat inhoudt. In 'De vega optie' vind je 50 heerlijke, originele burgers, ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers, Spaanse worstjes ... De Vega optie - 50 homemade vleesvervangers - Kookboeken NWZ ... . Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers, Spaanse worstjes of nuggets. De Vega Optie. 821 likes. De Vega Optie, kookboek met 50 homemade vleesvervangers. Voor vleeseters, flexitariërs, vegetariërs, veganisten en iedereen die een alternatief zoekt. De Vega Optie is een spectaculair uitziend kookboek vol spannende, originele gerechten. Een aanrader voor iedereen die minder vlees wil eten en niet vies is van een zelfgemaakte vleesvervanger! De Vega Optie is uitgegeven door uitgeverij Nieuw Amsterdam en kost €20,99. De Vega Optie is onder andere te koop bij bol.com. De Indiase muffins met wortel uit het hoofdstuk Koekjes, Beignets & muffins lijken me een geweldige meeneemlunch voor op kantoor. Je leest het al: ik ben voorlopig nog even onder de pannen met koken uit De Vega optie. De Vega optie - Joke Boon - uitgever NieuwAmsterdam - ISBN9789046824825- €20,99. Achtergrond cover door Goumbik via Pixabay De vega optie van Joke Boon is verkrijgbaar voor 20,99 bij de boekenwinkel. Bestel je het via Bol.com dan heb je kans dat het morgen al op je deurmat ligt. Het word je gratis naar je verzonden. ISBN: 9789046824825 . Graag wil ik de Uitgeverij Nieuw Amsterdam bedanken voor de mogelijkheid een review te schrijven. Zelf vleesvervangers maken moeilijk? Nee, dit kan namelijk heel makkelijk. In het nieuwste boek De Vega Optie van Joke Boon deelt zij haar favoriete vleesvervanger r...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Boon
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
De vega optie.pdf

OMSCHRIJVING

Maak het zelf! Vega worstjes, burgers, ballen, beignets & meer.Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Supermarkten speelden de afgelopen jaren alhandig in op deze trend: het schap vleesvervangers is flink uitgedijd. Maar wat als al dat prefabvoedsel je tegenstaat? Geen probleem, met dit boek maak je die lekkere vegaburger of de ultiemebal voor bij je stamppot gewoon zelf. In De vega optie vind je 50 heerlijke, originele burgers,ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers, Spaanse worstjes of nuggets. Van verstokte vleeseter tot veganist, hier vindt iedereeniets van zijn gading.

Wil je het boek lezen?De vega optie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Boon. Lezen De vega optie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN