De bakermat van de beurs

De bakermat van de beurs - Lodewijk Petram | Fthsonline.com

...ndel al in zeventiende-eeuws Amsterdam aanwezig waren ... De bakermat van de beurs - Lodewijk Petram - 9789045020129 ... ... . Met de bril van onze tijd bekeek econoom en historicus Lodewijk Petram hoe de lokale Amsterdamse handel in VOC-aandelen is uitgegroeid tot een van de centrale onderdelen van de wereldeconomie en schreef er een boek over: De bakermat van de beurs. De bakermat van de beurs. Uitgever Atlas, Amsterdam [etc.] Verschenen 2011 ISBN 9789045019703 Kenmerken 271 p., [16] p. pl, 24 cm, ill. Het is augustus 1602. In h ... De bakermat van de beurs door Lodewijk Petram (Ebook ... ... ., [16] p. pl, 24 cm, ill. Het is augustus 1602. In het huis van Dirck van Os, in de Nes in Amsterdam, kunnen mensen intekenen op het oprichtingskapitaal van de voc. Als de inschrijving sluit, zijn er 1143 namen geregistreerd. De bakermat van de beurs | ISBN 9789045024677 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De bakermat van de beurs - hoe in zeventiende-eeuws Amsterdam de moderne aandelenhandel ontstond | ISBN 9789045019864 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Read "De bakermat van de beurs hoe in zeventiende-eeuws Amsterdam de moderne aandelenhandel ontstond" by Lodewijk Petram available from Rakuten Kobo. Het is augustus 1602. In het huis van Dirck van Os, in de Nes in Amsterdam, kunnen mensen intekenen op het oprichtingska... De bakermat van de beurs book. Read 12 reviews from the world's largest community for readers. Het is augustus 1602. In het huis van Dirck van Os, in de ... In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes… De bakermat van de beurs direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. In De bakermat van de beurs vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de beurshandel. Dicht op de huid van kooplieden, speculanten en fraudeurs brengt hij de zeventiende eeuw tot leven. Hij neemt de lezer mee naar de Dam, de Kalverstraat en de Nieuwe Brug, waar het allemaal begon. De bakermat van de beurs € 19,99. In De bakermat van de beurs vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling.... In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling. Bestel De bakermat van de beurs van Lodewijk Petram. G...

INFORMATIE

AUTEUR
Lodewijk Petram
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
De bakermat van de beurs.pdf

OMSCHRIJVING

In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling. Petram laat zien dat verrassend veel kenmerken van de huidige aandelenhandel al in zeventiende­eeuws Amsterdam aanwezig waren.

Wil je het boek lezen?De bakermat van de beurs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lodewijk Petram. Lezen De bakermat van de beurs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN