Ik Daphne Gakes

Ik Daphne Gakes - Daphne Gakes | Fthsonline.com

...nd met boek en gelijknamige show 'Ik Daphne Gakes' ... Ik Daphne Gakes - Toneel - 21 september - Amsterdam ... . Speelde eerder op Oerol, De Parade, en Lowlands. In 2016 won ze de publieksprijs tijdens het CTF. Te zien in De Omgekeerde Wereld (2017), Lief Dagboek (2018), Ik durf het bijna niet te vragen (2019), Ontspullen: weg met die meuk (2019) en Tel je Zegeningen (2020). Ik Daphne Gakes (Paperback). "Leven doe je door te spelen,' zo luidt Daphne Gakes' devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogel ... Daphne Gakes - Toneel & Performance ... . Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen... Ik, Daphne Gakes TENTJESTHEATER: De vrouwelijke equivalent van Jan Cremer. Home / Voorstellingen / Ik, Daphne Gakes. Volg ons op social media! Karavaan . Luttik Oudorp 114 1811 MZ ALKMAAR route & parkeren [email protected] Wij zijn bereikbaar via: 06 2311 1715. Voor ... Ik, Daphne Gakes, zou alles gaan doen wat God verboden had. Nou dat is gelukt. Daarom gaat mijn voorstelling en gelijknamige boek over de vlieguren die ik gemaakt heb. Intussen ben ik 33 jaar en kom tot de conclusie dat zelfs in seks, drugs en rock & roll sleur komt. Daphne Gakes (1985) is artiest en schrijver. In 2016 won ze de publieksprijs ...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphne Gakes
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
Ik Daphne Gakes.pdf

OMSCHRIJVING

"Leven doe je door te spelen,' zo luidt Daphne Gakes' devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock-'n-roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat?Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?Daphne Gakes (1985) is artiest en schrijver. In 2016 won ze de publieksprijs van het Café Theater Festival, waarna ze voor verschillende theatergezelschappen werkte. In de media was Gakes onder andere te zien in Lief Dagboek (NTR), Ik durf het bijna niet te vragen (BNNVARA) en Ontspullen (Linda.tv). Sinds 2018 tourt ze als soloartiest door heel Nederland met haar gelijknamige voorstelling Ik Daphne Gakes.

Wil je het boek lezen?Ik Daphne Gakes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphne Gakes. Lezen Ik Daphne Gakes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN