De kunst van het helpen

De kunst van het helpen - Bert Hellinger | Fthsonline.com

...ainster) laten je vertrouwd raken met de theorie ... De kunst van het helpen - Avila Coaching | Heeswijk ... ... . Daarnaast leer je hoe je het lijf als ingang kan gebruiken tot verdieping. De kunst van het helpen Bert Hellinger 'De kunst van het helpen' gaat over de diepe menselijke behoefte om een ander te helpen en om het leven te dienen. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Wat is het helpen dat ook werkelijk helpt?De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boe ... De kunst van het helpen door Bert Hellinger (paperback ... ... . Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen.Zijn fenomenologische ... De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen. De kunst van het helpen book. Read reviews from world's largest community for readers. Wat is het helpen dat ook werkelijk helpt?De kunst van het helpe... Vluchtelingen met een gezicht Eind vorig jaar kwam ik voor het eerst met de opvang van vluchtelingen in aanraking. De beelden op televisie spraken daardoor ineens minder tot de verbeelding. Ik kwam niet meer weg met het 'ver-van-mijn-bed' waar ik me soms nog achter verschool. Sterker: De Crisisopvang was aan het einde van mijn straat. … Lees verder De Kunst van het Helpen Het gebeurt dat wanneer we iemand ongeïnteresseerd helpen, een deel van de hersenen wordt geactiveerd dat is gekoppeld aan het gevoel van plezier. Nu is het woord 'onzelfzuchtig' de sleutel in deze zin. Laten we eens kijken waarom.Niet alles dat schittert is goud. Altruïsme is op wat voor manier dan ook wenselijk. De kunst van het helpen. Wat is het helpen dat ook werkelijk helpt? ... De consultant van de 21e eeuw verstaat de kunst van het helpen 06 maart 2018 Consultancy.nl In de 21e eeuw worden adviseurs steeds meer uitgedaagd om zich een nieuwe skillset eigen te maken om onderscheidend te zijn in hun dienstverlening aan klanten. De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Hellinger
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het helpen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is het helpen dat ook werkelijk helpt?De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen.Zijn fenomenologische benadering en familieopstellingen zijn in hoog tempo bekend geworden in vele landen van de wereld. De laatste jaren verbreedt Hellinger zijn aandachtsterrein tot voorbij dat van de therapie. Meer en meer betreedt hij het pad van wat hij noemt: 'de toegepaste filosofie'. Vandaar uit verkent hij processen als verzoening en helpen. Een boek dat verrassend anders is en de lezer prikkelt om verder te denken.Samengesteld uit onder andere: Ordnungen des Helfens, Der Austausch, The Learning Circle en The Art of Helping.Samengesteld en vertaald uit het Duits en Engels door Margreet Mossel.

Wil je het boek lezen?De kunst van het helpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Hellinger. Lezen De kunst van het helpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN