Het Ja-brein

Het Ja-brein - Tina Payne Bryson | Fthsonline.com

...epay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie ... Het Ja-brein van David Siegel | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Kinderen kunnen in woede uitbarsten of zich juist terugtrekken bij uitdagingen, onaangename klussen of zaken waar al snel ruzie over is zoals schermtijd, huiswerk, hoe laat naar bed. Ze reageren dan reactief. Dat noemen Daniel Siegel en Tina Payne Bryson een Nee-brein-reactie. Maar je kunt je kind leren om het leven open tegemoet te treden, ook als het tegenzit. Als je het Ja-brein stimuleert ... Fnac: moed, nieuwsgierigheid en veerkracht bij je kind st ... Het Ja-brein - David Siegel, Daniel J. Siegel, Tina Payne ... ... . Als je het Ja-brein stimuleert ... Fnac: moed, nieuwsgierigheid en veerkracht bij je kind stimuleren, Het Ja-brein, David Siegel, Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het Ja-brein In het boek 'Het Ja-brein' vertalen de auteurs kennis uit actueel breinonderzoek naar praktisch handelen voor opvoeders, gericht op het bevorderen van de emotionele ontwikkeling van hun kind. Kinderen met een zogenaamd ja-brein zijn nieuwsgieriger, creatiever en minder bang om fouten te maken. Ze zijn flexi -...

INFORMATIE

AUTEUR
Tina Payne Bryson
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Het Ja-brein.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen kunnen in woede uitbarsten of zich juist terugtrekken bij uitdagingen, onaangename klussen of zaken waar al snel ruzie over is zoals schermtijd, huiswerk, hoe laat naar bed. Ze reageren dan reactief. Dat noemen Daniel Siegel en Tina Payne Bryson een Nee-brein-reactie. Maar je kunt je kind leren om het leven open tegemoet te treden, ook als het tegenzit. Als je het Ja-brein stimuleert, zijn kinderen nieuwsgieriger, creatiever en minder bang om fouten te maken. Ook zijn ze dan flexibeler en veerkrachtiger bij tegenslagen en lastige gevoelens. Ze handelen vanuit een duidelijk innerlijk kompas, dat ze richting geeft bij hun beslissingen en bij hun relaties met anderen.In 'Het Ja-brein' geven Siegel & Bryson ouders goed toepasbare strategieën om negatief gedrag, agressie en angst bij te sturen, en om het vermogen van hun kind tot positief gedrag te vergroten. Een onmisbare opvoedgids met inspirerende voorbeelden en speelse illustraties, geschikt voor ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar. Daniel J. Siegel is hoogleraar klinische psychiatrie aan de Universiteit van Californië.Tina Payne Bryson is kinder- en jeugdpsychotherapeute. Ze geeft lezingen en workshops aan ouders, docenten en professionals in de zorg.Eerder verscheen van hen bij Scriptum: 'Het hele brein, het hele kind. Twaalf revolutionaire strategieën om de ontwikkeling van je kind te stimuleren'.

Wil je het boek lezen?Het Ja-brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tina Payne Bryson. Lezen Het Ja-brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN