Jack Reacher 2 - Lokaas

Jack Reacher 2 - Lokaas - Lee Child | Fthsonline.com

...aar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers ... Jack Reacher 2 - Lokaas PDF Boek ... . Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van Montana. Lokaas - 2 Jack Reacherbr /br /br /br /Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. Reacher helpt een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers.br /br /Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp ... Lokaas (Jack Reacher, #2) by Lee Child ... .br /br /Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van ... Lokaas - 2 Jack Reacher \\n \\n Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. Reacher helpt een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers. \\n Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het ... Lokaas (Jack Reacher Book 2) eBook: Child, Lee, Snojink, Bob: Amazon.nl: Kindle Store. Ga naar primaire content.nl. Hallo, Inloggen. Account en lijsten Aanmelden Account en lijsten Retourzendingen en bestellingen. Probeer. Prime Winkel-wagen. Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo ... Lokaas - 2 Jack ReacherChicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet ex-militair Jack Reacher een aantrekkelijke jonge vrouw die slecht ter been is. Reacher helpt haar een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers.Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van Montana. Lokaas - Een Jack Reacher thriller #2 - Lee Child Tijdens een wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke jonge vrouw die slecht ter been is. Reacher helpt haar een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 2,90 MB BESTANDSNAAM Jack Reacher 2 - Lokaas.pdf PUBLICEER DATUM april 2008 SCHRIJVER Lee Child ISBN 9789024528417 Child heeft met zijn Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan. Vanaf deel 25 van de Jack Reacher serie worden de boeken geschreven door Lee Child en zijn jongere broer Andrew Child (Andrew Grant). Jack Reacher 2 - Lokaas is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Jack Reacher 2 - Lokaas PDF te downloaden op onze website pia...

INFORMATIE

AUTEUR
Lee Child
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
Jack Reacher 2 - Lokaas.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Jack Reacher. Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher en aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. Reacher helpt een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers. Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van Montana. De vrouw zegt dat ze Holly Johnson heet en een FBI-agente is. Holly heeft les, ze is sterk, maar de doorgewinterde Reacher voelt dat er meer achter steekt. Bovenal beseft hij dat ze -op hun verre, afgelegen bestemming- een team moeten worden en elkaar moeten vertrouwen om te overleven.

Wil je het boek lezen?Jack Reacher 2 - Lokaas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lee Child. Lezen Jack Reacher 2 - Lokaas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN