Topfit

Topfit - Henry Schut | Fthsonline.com

...arden, indoor speeltuin, kinderfeestje en nog veel meer ... TOPFIT - Best Gym in Hong Kong for your fitness workout ... . Bekijk onze nieuwe website en kom gerust eens langs. I.v.m. het coronavirus geven wij momenteel lessen buiten. Als het regent gaan de lessen buiten niet door en zijn er online lessen te volgen via onze besloten facebook pagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness workouts of via zoom. Ook via een on demand platform Fitsnacks.TV én via Les Mills on demand. Voor meer informatie over de online lessen klik hier. ... TOPFIT - Home ... . Voor meer informatie over de online lessen klik hier. In Topfit geeft Henry uitgebreid antwoord op de vraag: hoe doe je dat? Hij vertelt hoe het hem is gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken. En hoe jij - ook als je denkt geen tijd te hebben - je sportieve dromen kan verwezenlijken. Met complete trainingsschema's en alles wat je moet weten over voeding. Sportcentrum Topfit Wij verzorgen al meer dan 25 jaar allerlei trainingen en sporten in Geldrop. Als enige in Geldrop meer dan 25 jaar ervaring in krachttraining, thaiboksen, powerliften boksen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry Schut
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Topfit.pdf

OMSCHRIJVING

"Hoe doe je dat?!' is de vraag die Henry Schut vaak wordt gesteld sinds hij op de cover van Men's Health stond. Waar haalt hij de energie en tijd vandaan? Met een fulltime baan. Met een gezin met jonge kinderen en veel meer drukte.In Topfit geeft Henry uitgebreid antwoord op de vraag: hoe doe je dat? Hij vertelt hoe het hem is gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken. En hoe jij – ook als je denkt geen tijd te hebben – je sportieve dromen kan verwezenlijken. Met complete trainingsschema's en alles wat je moet weten over voeding. Het resultaat is niet alleen een afgetraind lichaam, maar ook een fitte geest en méér tijd! Geen sprookjes, gewoon hoe het echt zit. En je komt er eindelijk achter wie er gelijk had in Frikandellengate: Maxim Hartman of Rafael van der Vaart?Inclusief fitnessschema's. maaltijden, tips en gesprekken met onder andere Eric Corton en Ronald Mulder.Henry Schut (1976) studeerde journalistiek in Zwolle en ging daarna aan de slag bij de NOS. Hij presenteert onder meer Studio Sport, Sportjournaal en het Radio 1-programma Langs de lijn. Henry woont samen met Merel en hun drie kinderen: Luuk (7), Stijn (5) en Anne (3).

Wil je het boek lezen?Topfit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry Schut. Lezen Topfit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN