Diagnose

Diagnose - Lisa Sanders | Fthsonline.com

...t, maar diagnoses is wel de meest gebruikte variant ... diagnose Nederlands woordenboek - Woorden.org ... . Soortgelijke voorbeelden zijn budget, type en fase. Herkomst van het woord diagnose. Een diagnose is een vaststelling van iets, op grond van kenmerken. Syndroom betekent 'een verzameling van steeds samen voorkomende problemen'. Voordat er een diagnose EDS gesteld wordt hebben de meeste mensen al een lange weg langs artsen en ziekenhuizen afgelegd. Voordat alle klachten door je arts of jouzelf aan ... Wat is de betekenis van diagnose - Ensie ... . Voordat alle klachten door je arts of jouzelf aan elkaar gelinkt zijn, ben je vaak al jaren op zoek naar een verklaring voor al je klachten. […] Diagnose. De eerste aanwijzingen die erop duiden dat iemand CF zou kunnen hebben, kunnen op drie momenten worden vastgesteld: Tijdens de zwangerschap; Bij pasgeboren baby's; Op latere (volwassen) leeftijd; Vervolgens worden er diverse aanvullende onderzoeken gedaan om vast te stellen of iemand CF heeft. Zweettest; DNA-onderzoek Diagnose van diabetes type 2 bij kinderen en adolescenten Ongelukkig genoeg krijgen steeds meer kinderen en adolescenten de diagnose diabetes type 2. Dit wordt deels veroorzaakt door de ongezonde voeding, levensstijl, minder beweging en risicogedrag. Tijdens de puberteit verandert er veel in het lichaam. diagnose. als woordenboektrefwoord: diagn o se: v. (-n), het onderkennen ener ziekte naar de kentekenen die zich voordoen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Sanders
DIMENSIE
10,86 MB
BESTANDSNAAM
Diagnose.pdf

OMSCHRIJVING

Het ontrafelen van de meest bizarre medische mysteries'Een aanrader voor iedereen met een interesse in de geneeskunde.' – NEMO KennislinkDe medische wereld zit boordevol mysteries. Als een waar detective duikt arts en New York Times-columnist dr. Lisa Sanders in de meest bizarre, raadselachtige en spannende verschijnselen uit de geneeskunde.Een greep uit de dossiers: Een 28-jarige man viert zijn verjaardag in de Bahama's en probeert eens iets nieuws bij het diner: barracuda. Een paar uur later zakt hij met verschrikkelijke buikkrampen in elkaar op de dansvloer. Een vrouw van middelbare leeftijd komt opnieuw bij de dokter, na twee dagen eerder langs te zijn geweest met lichte uitslag op haar handen. De uitslag is inmiddels paars geworden en als zweepslagen over haar hele lichaam verspreid. Een jonge olifantentrainer uit een rondreizend circus die ooit een kopstoot kreeg van een zebra, wordt uit het niets geteisterd door splijtende hoofdpijn, alsof iemand "een deur dichtslaat in z'n hoofd'.In elk van deze zaken is de weg naar de diagnose – en de behandeling – er een vol bizarre en soms onverklaarbare wendingen. In dit boek toont Sanders aan dat het stellen van de juiste diagnose expertise, zorgvuldige procedures en soms een tikkeltje geluk vereist. Diagnose plaatst ons in de schoenen van de dokter en laat ons deze meeslepende en soms onnavolgbare medische mysteries van dichtbij ervaren. Zie wat de dokters zien, voel hun onzekerheid – en ervaar de euforie wanneer alles op z'n plek valt.

Wil je het boek lezen?Diagnose in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Sanders. Lezen Diagnose Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN