Alles hier is welkom

Alles hier is welkom - Pema Chodron | Fthsonline.com

... Alles is hier welkom Dit is de site van Johannes Belt, coach, therapeut en geestelijk verzorger ... Alles hier is welkom - Persoonlijke ontwikkeling - Boeken ... ... . Daarnaast verzorg ik ook presentaties over religie en spiritualiteit en over natuur en duurzaamheid. Dit alles kun je lezen op de verschillende pagina's op deze site. Meer informatie vind je op de pagina's: 'Coaching en therapie' en 'Presentaties en… Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn. Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie. Alles hier is welkom helpt o ... Uitgeverij Ten Have | Nu verkrijgbaar alles hier is welkom ... ... . Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie. Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn. Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie. 'Alles hier is welkom, Verbindend leven in een wereld uit balans' door Pema Chödrön - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn. Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie. EUR. 'Alles hier is welkom' is het nieuwe boek van de Amerikaanse boeddhist Pema ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pema Chodron
DIMENSIE
5,79 MB
BESTANDSNAAM
Alles hier is welkom.pdf

OMSCHRIJVING

"Alles hier is welkom' is het nieuwe boek van de Amerikaanse boeddhist Pema Chödrön. Voor de lezers van "Als je wereld instort'.Met persoonlijke verhalen en praktische oefeningen moedigt Pema Chödrön ons aan om onszelf en onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Dat kan alleen als we onze pijn aanvaarden en niet weglopen bij weerstand.Alles hier is welkom helpt ons om onze eigen en andermans fouten te accepteren, tegenslagen te zien als mogelijkheden voor innerlijke groei en uit te gaan van het goede in alle mensen, ook als we het fundamenteel oneens zijn.Wijsheid voor velen, ongeacht hun religie en spirituele traditie.

Wil je het boek lezen?Alles hier is welkom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pema Chodron. Lezen Alles hier is welkom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN