Orde houden in het voortgezet onderwijs

Orde houden in het voortgezet onderwijs - Rene Kneyber | Fthsonline.com

... het voortgezet onderwijs. Volgens onderzoeker Doyle zijn er zes eigenschappen van een klaslo-kaal die dat probleem in de hand werken: simultaniteit (er gebeuren veel dingen tegelijk), multidimensionaliteit (meerdere processen in Geschreven bij Orde houden in het voortgezet onderwijs ... Orde houden in het voortgezet onderwijs door René Kneyber ... ... . In dit boek staat beknopt en helder uitgelegd hoe je beter orde kunt houden in je klas. Het geeft ook handvatten hoe je ordeproblemen kunt voorkomen door bijvoorbeeld visuele instructie plannen (VIP) te maken. Richtlijnen om actief orde te houden. Vriendelijk orde houden biedt richtlijnen voor het in verbinding blijven met de groep. De eerste denkstap die je als leraar moet zetten, is verandering van tactiek: van passief orde houden naar actief orde houden. Orde houden, in het voortgezet ... Orde houden in het voortgezet onderwijs… - voor €9,99 ... . Richtlijnen om actief orde te houden. Vriendelijk orde houden biedt richtlijnen voor het in verbinding blijven met de groep. De eerste denkstap die je als leraar moet zetten, is verandering van tactiek: van passief orde houden naar actief orde houden. Orde houden, in het voortgezet onderwijs - boekbespreking. 12 augustus 2017 23 augustus 2019 jvremoortere boek, Leren leren boek, boekbespreking, leren, onderwijs, orde, professionaliseren, reflectie. Is er dan geen orde in mijn klas, dat ik toch dit boekje van René Kneyber ben gaan lezen? René Kneyber, Orde houden in het voortgezet onderwijs, ISBN 9789490120061 Peter Teitler, Lessen in orde, ISBN 9789046903544 Astrid Boon, Straf/regels, ISBN 978904...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Kneyber
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
Orde houden in het voortgezet onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Orde houden in het voortgezet onderwijs 1e druk is een boek van Rene Kneyber uitgegeven bij Phronese, Uitgeverij. ISBN 9789490120078 Orde houden is te leren. Dat bewijst René Kneyber (1978) in dit praktische handboek voor beginnende docenten en docenten die moeite hebben met orde in de les. De concrete tips, praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke onderbouwing maken dit al sinds 2011 hét boek om te lezen over orde in de les. Niet voor niks een bestseller. Niet voor niks een must-read voor iedereen die in het voortgezet onderwijs werkt of wil werken. Nu dus ook digitaal verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Orde houden in het voortgezet onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Kneyber. Lezen Orde houden in het voortgezet onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN