De wijsheid van wolven

De wijsheid van wolven - Elli Radinger | Fthsonline.com

...leren over mens zijn Elli Radinger, Elli H ... De wijsheid van wolven - Elli Radinger - 9789044976946 ... ... . Radinger. Nederlands | Hardcover € 20,99 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen ... Lees „De wijsheid van wolven Hoe ze denken, leidinggeven en voor elkaar zorgen: wat de wolf ons kan leren over mens zijn" door Elli Radinger verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles... Wolven lijken meer op ons dan we denke ... De Wijsheid Van Wolven: "In een wolvenfamilie is de ... ... ... Wolven lijken meer op ons dan we denken, dat is wat de Duitse Elli H. Radinger ons wil vertellen met De wijsheid van de wolven.Ook hoeven we niet bang te zijn voor wolven, ze doen ons niets. De mens is onzichtbaar en vooral niet eetbaar voor de wolf. De gerenommeerde wolvenonderzoeker Elli Radinger gaat aan de hand van fascinerende verhalen in op de kenmerkende eigenschappen van wolven, zoals vertrouwen, geduld, familiebanden, leiderschap, omgaan met tegenslagen en de dood. Wat kunnen wij van hen leren? In De wijsheid van wolven vertelt Elli H. Radinger over wolven als bron van inspiratie.Ze vertelt over hoe ze denken, leidinggeven en voor elkaar zorgen, maar bovenal wat de wolf ons kan leren over mens zijn!Gisteravond was ze te gast bij Van Gils & Gasten, waar ze meer vertelde over haar boek. 'De wijsheid van wolven' door Elli Radinger - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis recensie De wijsheid van wolven door Elli H. Radinger Roodkapje en de grote boze wolf geven niet thuis in dit boek van Elli H. Radinger. De Duitse wolfdeskundige put in De wijsheid van wolven uit haar eigen ervaringen en talrijke observaties om de leefwereld van wilde wolven te omschrijven. De dierentuin. Met die kooien. Heel anders dan het weidse Wyoming, waar Elli Radinger (67) een groot deel van het jaar doorbrengt...

INFORMATIE

AUTEUR
Elli Radinger
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
De wijsheid van wolven.pdf

OMSCHRIJVING

Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focussen. Ze denken en dromen, maken plannen en communiceren effectief met elkaar – en lijken zo meer op ons dan we denken.De gerenommeerde wolvenonderzoeker Elli Radinger gaat aan de hand van fascinerende verhalen in op de kenmerkende eigenschappen van wolven, zoals vertrouwen, geduld, familiebanden, leiderschap, omgaan met tegenslagen en de dood. Ze onthult verrassende en veelal onbekende inzichten in het leven van wolven en toont aan dat we heel wat van ze kunnen leren.

Wil je het boek lezen?De wijsheid van wolven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elli Radinger. Lezen De wijsheid van wolven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN