Over liefhebben en loslaten

Over liefhebben en loslaten - Rachel Brathen | Fthsonline.com

... en hond verliest. Liefhebben en loslaten ... Orfeus: aangename voorstelling over liefhebben en loslaten ... ... . Nooit meer appjes die beginnen met: ... De week na het overlijden van mijn Lief doe ik alle moeite om aan informatie te komen over de omstandigheden van zijn overlijden, of ik nog afscheid van hem mag nemen, of ik zijn begrafenis kan bijwonen. Het pijnlijke, rauwe, eerlijke en inspirerende verhaal van 'Yoga Girl' Rachel Brathen. Over liefhebben en loslaten is het persoonlijke verhaal van Rachel Brathen. Ze vertelt over hoe ze opgroeide met ee ... Over liefhebben en loslaten - Rachel Brathen ... . Ze vertelt over hoe ze opgroeide met een depressieve moeder, haar rebelse puberteit, haar vlucht naar Costa Rica, haar eerste yoga-ervaring en hoe ze vervolgens in een korte periode haar beste vriendin, oma en hond verliest. Loslaten is niet alles naar mijn hand zetten, maar elke dag nemen zoals die komt. En er mezelf gelukkig mee prijzen. Loslaten is niet anderen kritiseren of regulieren, Maar te worden wat ik droom te zijn. Loslaten is niet spijt hebben van het verleden, Maar groeien en leven voor de toekomst. Loslaten is minder vrezen en meer beminnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Brathen
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Over liefhebben en loslaten.pdf

OMSCHRIJVING

Het pijnlijke, rauwe, eerlijke en inspirerende verhaal van ‘Yoga Girl’ Rachel Brathen. Over liefhebben en loslaten is het persoonlijke verhaal van Rachel Brathen. Ze vertelt over hoe ze opgroeide met een depressievemoeder, haar rebelse puberteit, haar vlucht naar Costa Rica, haar eerste yoga-ervaring en hoe ze vervolgens in een korte periodehaar beste vriendin, oma en hond verliest. Door het hele boek heen neemt ze je mee in alle pijn, verdriet en twijfels. Ze doet aan meditatie en yoga, alles om maar gripte krijgen op zichzelf en het verdriet dat ze voelt.Over liefhebben en loslaten gaat over het leven in de grootste en breedste zin van het woord; de constante groei die je doormaakt,en de intense pijnen en het enorme geluk die daarbij komen kijken.

Wil je het boek lezen?Over liefhebben en loslaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Brathen. Lezen Over liefhebben en loslaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN