Verlangen naar erkenning

Verlangen naar erkenning - Gerrie Reijersen van Buuren | Fthsonline.com

...enning. Dit boek beschrijft een praktische uitwerking van de contextuele therapie ... Verlangen naar erkenning - Gerrie Reijersen van Buuren ... ... . Contextuele therapie ziet mensen in hun context: de verbanden van de familie, het gezin, vrienden, werk, kerk en maatschappelijke verbanden. Hoewel we dus op allerlei gebieden verlangen naar waardering, komt de meest fundamentele erkenning die we nodig hebben van onze ouders, zegt familietherapeute Else-Marie van den Eerenbeemt. 'Het is de eerste erkenning die we krijgen in het leven: dat we gewenst zijn. V ... Verlangen naar erkenning - In de Wolken ... . 'Het is de eerste erkenning die we krijgen in het leven: dat we gewenst zijn. Verlangen naar erkenning. 03 april 2014 - Marc Henzen. Onze behoefte aan erkenning is een van de belangrijkste basisbehoeften waar we mee geboren worden. We willen erkenning voor wie we zijn, voor wat we doen en voor wat ons overkomt en hoe we ons daarbij voelen. Verla...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrie Reijersen van Buuren
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Verlangen naar erkenning.pdf

OMSCHRIJVING

Verlangen naar erkenning 6e druk is een boek van Gerrie Reijersen van Buuren uitgegeven bij Acco Uitgeverij B.V.. ISBN 9789492398161 ''In een oogopslag kon ik mezelf en mijn hele familie overzien. Ik zag een totaalplaatje van mezelf en opeens wist ik wat ik moest doen.''Gerdien (cliënt)Wanneer je als kind geen ruimte krijgt jezelf te zijn, verberg je het meest wezenlijke van jezelf. Je ontwikkelt je sterke kanten en je verstopt je kwetsbaarheid. Je doet alsof je sterk bent, maar dat ben je niet. Dit houd je doorgaans lang vol... totdat je klachten krijgt. De poppetjestherapie helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en te zijn wie je bent.Gerrie Reijersen van Buuren is contextueel- en systeemtherapeut. Ze heeft een praktijk voor contextuele therapie: individu, relatie, gezin en familie. Vanuit haar praktijk traint zij therapeuten en andere hulpverleners te werken met de methodiek 'Therapie in Beeld'. Daarnaast is zij verbonden aan Nederland wordt Wijzer.

Wil je het boek lezen?Verlangen naar erkenning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrie Reijersen van Buuren. Lezen Verlangen naar erkenning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN