De grit factor

De grit factor - Angela Duckworth | Fthsonline.com

...oe je dat van buitenaf kunt doen. Dit doet ze aan de hand van aansprekende voorbeelden en een toegankelijke wijze van schrijven ... Scheltema | De grit factor, Angela Duckworth ... . Angela Duckworth De grit-factor. de kracht van passie en doorzettingsvermogen. Gedrukt boek . Handreiking voor een succesvoller leven door de combinatie van passie, talent, vaardigheden en inspanning met doorzettingsvermogen als cruciale factor. Genre Non-Fictie Onderwerpen De grit factor (e-boek) door Angela Duckworth, EAN 9789044975734. De grit factor van Angela Duckworth. Paperback. Psychologie algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant ze ... Boek: De grit factor - Geschreven door Angela Duckworth ... . De grit factor van Angela Duckworth. Paperback. Psychologie algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. De grit factor Angela Duckworth. Besproken in NRC. 0. Schrijf een recensie. Bindwijze: Paperback / softback 20, 99. Levertijd: 1-3 werkdagen. Verzendkosten: € 1,95 per bestelling. In winkelmand. Productinformatie. Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun ... De grit factor (eBook) Angela Duckworth is een geweldige auteur. Download en lees het boek De grit factor op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De grit factor in PDF, ePUB, MOBI. 'Meesterlijk. De grit factor biedt een werkelijk gezond perspectief: écht succes komt wanneer we de dingen doen die ons vreugde en richting ......

INFORMATIE

AUTEUR
Angela Duckworth
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
De grit factor.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun doelen te bereiken terwijl minder begaafde individuen soms zonder slag of stoot verbazingwekkende prestaties leveren? Op basis van haar eigen verhaal als dochter van een wetenschapper die zich vaak beklaagde over haar vermeende gebrek aan intelligentie, beschrijft Angela Duckworth haar loopbaan door het onderwijs, de consultancybusiness en de neurowetenschap. Het leidde tot de hypothese dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan je langetermijndoelen: grit.In dit boek doet Duckworth, winnaar van de prestigieuze MacArthur Genius Award, haar theorie uit de doeken en helpt ze iedereen om aan de hand van zes kernwaarden hun eigen grit-factor te bepalen: hoop, inspanning, precisie, passie, rituelen en prioriteiten. Grit gaat voorbij aan clichés als ‘succes is vooral hard werken’ en biedt een frisse en motiverende manier om zelf ongekende resultaten te behalen.

Wil je het boek lezen?De grit factor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angela Duckworth. Lezen De grit factor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN