De kracht van zelfliefde

De kracht van zelfliefde - Shanti Schiks | Fthsonline.com

...is. In eigenliefde ligt je kracht, je schoonheid ... De kracht van zelfliefde - Shanti Schiks - (ISBN ... ... . Hoe meer je van jezelf houdt en je liefde voor jezelf stevig is hoe minder de buitenwereld je letterlijk en figuurlijk van je pad af kan brengen. Zelfliefde Liefde is alles. Liefde begint bij jezelf, met liefde voor jezelf. Iets wat je niet bezit kun je niet weggeven. Zelfliefde is niet hetzelfde als egoïsme. Liefde voor jezelf is uitdragen dat jij evenveel waarde toevoegt aan deze wereld als een ander. De 10 geboden voor Zelfliefde 1.Ik ben die ik ... bol.com | De kracht van zelfliefde (ebook), Shanti Schiks ... ... . De 10 geboden voor Zelfliefde 1.Ik ben die ik ben. Met dit lichaam en deze geest moet ik het doen. Dit is alles wat ik heb. Ik kan ... Iedereen verdient zelfliefde, weet Shanti Schiks. In 2016 verloor zij bij een tragische gebeurtenis haar zoontje, schoonmoeder en ex. In plaats van te vluchten voor haar emoties, werd zij zich bewust van de kracht van zelfliefde. In dit praktische boek neemt Shanti haar lezer mee langs de 11 stappen van de Selfin Way. Boekentip: De kracht van zelfliefde. Ik geef inmiddels workshops aan de hand van mijn boek De kracht van zelfliefde. Ik kreeg laatst een lief kaartje van een vriendinnetje wat had mee gedaan. Daarop had ze geschreven: Wat fijn dat jij zelfliefde verspreidt! Want als iedereen van zichzelf houdt dan wordt er van iedereen gehouden. De Minicursus Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde is gratis en er zijn geen voorwaarden verbonden aan jouw deelname.. Het bestaat uit 5 delen: - Introductie: Claim jouw recht op vrouwelijke kracht, zodat je meer kunt ontvangen in het leven. Leef lichter De positieve kracht van zelfliefde; Meer afbeeldingen. Leef lichter De positieve kracht van zelfliefde. Normale prijs: € 14,95 ... Zeg innerlijke kritische stemmetjes vaarwel en leer van jezelf te houden. De vele praktische tips, korte oefeningen en invulpagina's in dit boek helpen je om je eigenwaarde te laten groeien. ️ De kracht van overleven ️. Zelfliefde. Wanneer houd je nu genoeg van jezelf? Wanneer lukt het je om niet meer negatief te denken over wie je bent en wat je doet? Ergens weet je dat je het waard bent om van te houden. Bestel De kracht van zelfliefde van Shanti Schiks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De kracht van zelfliefde (eBook) De kracht van zelfliefde is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De kracht van zelfliefde PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De kracht van zelfliefde. Iedereen verdient zelfliefde, weet Shanti Schiks....

INFORMATIE

AUTEUR
Shanti Schiks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van zelfliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen verdient zelfliefde, weet Shanti Schiks. In 2016 verloor zij bij een tragische gebeurtenis haar zoontje, schoonmoeder en ex. In plaats van te vluchten voor haar emoties, werd zij zich bewust van de kracht van zelfliefde. In dit praktische boek neemt Shanti haar lezer mee langs de 11 stappen van de Selfin Way. Deze methode, vernoemd naar haar zoontje Elfin, inspireert om jezelf in alle omstandigheden lief te hebben. De heldere oefeningen, sprekende voorbeelden en inspirerende quotes maken De kracht van zelfliefde tot veel meer dan een stappenplan: het is een handboek voor wie (weer) op zoek durft te gaan naar zelfliefde.

Wil je het boek lezen?De kracht van zelfliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shanti Schiks. Lezen De kracht van zelfliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN