Jij! Bent van mij!

Jij! Bent van mij! - Attie Dotinga | Fthsonline.com

...n niet geloven hoe belangrijk je voor me bent, en aan jouw liefheid geraak ik ook maar niet gewend ... Athenaeum Boekhandel | Jij bent van mij ... . Je woorden raken me elke keer weer, ik hou van je, altijd meer en meer. Ja me alles, jij bent van mij Jij bent mijn alles (x3) Gevoel dat je me geeft, alsof ik nooit heb geleefd Ik wil niet meer zonder, al mijn dromen zijn nu uitgekomen Geluk is aan mijn zijde met ... Jij bent van mij is een roman over een dader en een vader. Zelden werd een eerlijker beeld van een misdaad neergezet dan in deze uitzonderlijke roman, even ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Jij bent van mij ... ... . Zelden werd een eerlijker beeld van een misdaad neergezet dan in deze uitzonderlijke roman, even spannend als onthutsend, even schuchter als schaamteloos, geschreven met het stilistisch vernuft van een meester. 'Jij bent van mij' gaf mij uiteindelijk meer dan dat ooit van me is afgenomen. Dit boek gaf mij mijn eigenwaarde, liefde voor mijzelf en de mens, creativiteit, gevoelens, emoties, mijn ware gezicht, gedragingen, gedachtes en herinneringen terug.' 'Ik hoop dat 'Jij bent van mij' mag doen waar het voor staat. Recensie 'Jij bent van mij' is fictie, maar ontegenzeggelijk gebaseerd op de zaak Marianne Vaatstra Beeld RV. Een kleine gemeenschap, AZC in de buurt, een zestienjarig meisje wordt door haar vader ... In "Jij bent van mij" beschrijft Middendorp de gedachten en gevoelens van boer Tille, die als jonge vader een gruwelijke moord pleegt, op een moment dat "zijn remmen het even niet meer deden". Het dorp, in een Oerhollandse gemeente die te maken heeft met inwijkelingen uit de stad en buitenlandse immigranten, is sinds de moo Peter Middendorp is een mij tot nog toe onbekende schrijver. Jij bent van mij. Moord maakt een gemeenschap De eerste zin "Ik stond achter op het veld, toe te kijken hoe het linkerbeen van mijn vader door een maaidorser werd opgegeten." Jij bent van mij. Uitgever Prometheus, Amsterdam Verschenen 2018 ISBN 9789044629248 Kenmerken 246 pagina's, 20 cm. Recensies. We hebben 10 recensie(s) voor je gevonden op LiteRom.nl. Je kunt LiteRom bekijken via de computers in je lokale Biblio­theek. Met je biblio­theek­pas kun je ook thuis inloggen. Jij bent van mij. Ik heb je en ik hou je, dat mag je weten. Jij van mij. Hou me tegen of ik zou je op gaan vreten. Al klinkt het wat bezitterig, dat kan me echt niet schelen. Ik wil je in geen honderdduizend jaar met iemand delen. Want jij, jij bent van mij! Want jij, jij bent van mij! Lyrics licensed by LyricFind. Tweet Jij bent van mij is een roman over een dader en een vader. Zelden werd een eerlijker beeld van een misdaad neergezet dan in deze uitzonderlijke roman, even spannend als onthutsend, even schuchter als schaamteloos, geschreven met het stilistisch vernuft van een meester. Sinds de verschijning van het nieuwe boek van Peter Middendorp, Jij bent van mij, is de op de moord...

INFORMATIE

AUTEUR
Attie Dotinga
DIMENSIE
12,37 MB
BESTANDSNAAM
Jij! Bent van mij!.pdf

OMSCHRIJVING

Maan heeft een relatie met een bekende Nederlandse acteur, die zijn handjes niet kan thuishouden. In het begin denkt ze nog dat het komt van de alcohol die hij soms te veel nuttigt, misschien verdient ze het ook wel.Maar langzamerhand heft hij steeds vaker zijn hand tegen haar op. De seks is meer lust dan liefde Ook dat gaat steeds meer op verkrachtng lijken. Als Maan dan ook nog een rolletje krijgt aangeboden in een film, dan is het hek van de dam. Kan Maan zich losworstelen uit die vergiftigde relatie en nog wel geloven in de liefde? En als ze dat doet, verdient ze die liefde dan wel? Of wordt alles wat ze liefheeft altijd van haar afgepakt?

Wil je het boek lezen?Jij! Bent van mij! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Attie Dotinga. Lezen Jij! Bent van mij! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN