Peuterbijbel

Peuterbijbel - J. David | Fthsonline.com

... kinderen van 2 tot 4 jaar. 13-jan-2015 - blz 115 tot en met 118 mist ... Kleuterbijbel, door Smallman, Steve - Ark Media ... ... blz 231 + blz 232 missen ISBN 90-338-2588- eerst Nieuwe Testament van achteren naar voren, daarna Oude Testament van achteren naar voren. Bekijk meer ideeën over Bijbel, Testament, Mist. Peuterbijbel, geschreven door Juliet David. Deze zeer succesvolle Peuterbijbel is momenteel opnieuw in herdruk en om die reden nu niet leverb Mijn kleine Peuterbijbel. Mijn kleine Peuterbijbel is een peuterbijbel geheel van Nederlandse ... bol.com | Peuterbijbel, V. Gilbert Beers | 9789033825880 ... ... . Mijn kleine Peuterbijbel is een peuterbijbel geheel van Nederlandse bodem. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Maar welke plek krijgt de Bijbel daar in? Welke verhalen zijn geschikt en wat is het doel van Bijbelverhalen lezen met peuters? Peuterbijbels, van 0-4 jaar. Peuterbijbels bevatten veel illustraties en weinig tekst. De illustraties vormen de basis waarbij je als ouders/opvoeder de verhaaltekst zelf aanvult. Mijn Peuterbijbel is een verrassend en verzorgd voorleesboek. Want wat kunnen peuters ook verrassend uit de hoek komen! In hun wereld is alles mogelijk en dat delen ze graag met de mensen om hen heen. In hun eigen tempo ontdekken peuters de wereld van taal, kleuren, vormen, dieren, muziek en emoties. Mijn Peuterbijbel is een interactief kijk- en voorleesboek dat de aandacht van je peuter vasthoudt. Door de illustraties vol grappige details, de korte zinnen, leuke zoekopdrachtjes en de eenvoudige vragen die in elk verhaal anders zijn. Mijn peuterbijbel is een kinderbijbel voor (groot-)ouders met jonge kinderen om samen en interactief bijbelverhalen voor te lezen en te beleven. Klim in de boom met Zacheus, tel de broden bij de wonderbare spijziging, wijs personen aan, doe het samen en herhaal. De Peuterbijbel laat de allerkleinsten op een leuke manier kennismaken met de Bijbelverhalen. In eenvoudige korte zinnen vertelt de Peuterbijbel ruim 70 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. € 20,99. Peuterbijbel. EAN-code: 9789033830037. Uitgeverij: Ark Media. Aantal pagina's: 398. Eerder vertaalde ze ook de Peuterbijbel. Verder is ze bekend als kinderboekenschrijfster van o.a. Ik ben een echte prinses. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs. Klik hier ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. David
DIMENSIE
10,7 MB
BESTANDSNAAM
Peuterbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Een geheel nieuwe Peuterbijbel met frisse, duidelijke illustraties. Ruim 65 verhalen worden in korte, eenvoudige zinnen verteld. Op iedere pagina is een grote, kleurrijke illustratie te zien. Kinderen maken op een gemakkelijke en leuke manier kennis met de verhalen uit de Bijbel. Zeer geschikt als kraam- en doopcadeau.Willemijn de Weerd heeft deze Peuterbijbel vertaald. Zij is bekend als kinderboekenschrijfster. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Wil je het boek lezen?Peuterbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. David. Lezen Peuterbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN