Ellen Tamm - De meisjes zonder naam

Ellen Tamm - De meisjes zonder naam - Mikaela Bley | Fthsonline.com

...ontrafelt de moord op twee meisjes en ontdekt wantoestanden op een internaat ... EOF ... . Boek volw. fictie Nederlands 2020: Toptags: Waardering: Mikaela Bley De meisjes zonder naam. Gedrukt boek . Tv-misdaadverslaggeefster Ellen Tamm ontrafelt de moord op twee meisjes en ontdekt wantoestanden op een internaat. Genre Thriller Onderwerpen Literaire thriller Taal Nederlands Meer informatie Uitgever A.W. Bruna Uitgevers, Amsterdam De meisjes zonder naam is het vierde deel in een meeslepende Zweedse thrillerserie voor de liefhebbers van Camilla Läckberg. Op een koude winterdag wordt de 17-jarige Linn afgezet bij de meisjeskosts ... De meisjes zonder naam van Mikaela Bley | Boek en ... ... . Op een koude winterdag wordt de 17-jarige Linn afgezet bij de meisjeskostschool Täcktaholm in Södermanland. Na enkele stormachtige jaren hoopt ze hier weer wat grip op haar leven te krijgen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mikaela Bley
DIMENSIE
8,92 MB
BESTANDSNAAM
Ellen Tamm - De meisjes zonder naam.pdf

OMSCHRIJVING

De meisjes zonder naam is het vierde deel in een meeslepende Zweedse thrillerserie voor de liefhebbers van Camilla Läckberg.Op een koude winterdag wordt de 17-jarige Linn afgezet bij de meisjeskostschool Täcktaholm in Södermanland. Na enkele stormachtige jaren hoopt ze hier weer wat grip op haar leven te krijgen. Maar algauw raakt ze verwikkeld in enkele conflicten met haar nieuwe schoolgenoten.Wanneer een van de leerlingen spoorloos verdwijnt, realiseert Linn zich dat ze zelf ook gevaar loopt.Dan krijgt misdaadverslaggever Ellen Tamm van TV4 bericht dat het ongeïdentificeerde lichaam van een meisje is gevonden vlak bij het stadje Nyköping. De politie classificeert de zaak als moord.Nadat het lichaam van een tweede meisje wordt gevonden reist Ellen af naar de kostschool, op zoek naar antwoorden. Ze moet de waarheid achterhalen voordat er nog meer meisjes sterven.

Wil je het boek lezen?Ellen Tamm - De meisjes zonder naam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mikaela Bley. Lezen Ellen Tamm - De meisjes zonder naam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN