Hoogsensitieve personen in de liefde

Hoogsensitieve personen in de liefde - Elaine N. Aron | Fthsonline.com

...liefde'. In dit blog schrijf ik voor HSP'ers met een relatie ... 5 dingen die je moet weten als je partner hoogsensitief is ... ... . Met Hoogsensitieve personen in de liefde heeft Elaine N. Aron een praktisch zelfhulpboek geschreven voor HSP's die op zoek zijn naar een gelukkige, gezonde en romantische relatie, met of zonder een HSP als partner. Hoogsensitiviteit en de liefde: een lastig onderwerp om in één blog samen te vatten. Er valt namelijk genoeg over de liefde en relaties te schrijven. Je hebt de verschillen tussen man en vrouw en de verschill ... Boekrecensie: Elaine Aron - 'HSP in de liefde' ... . Je hebt de verschillen tussen man en vrouw en de verschillende soorten HSP'ers. Elaine Aron heeft er zelfs een heel boek over vol geschreven, Hoogsensitieve personen in de liefde. De reacties op dit interview stroomden binnen. Veel lezeressen herkenden zich in haar verhaal over HSP's. Reden genoeg dus om haar te spreken over haar nieuwe boek: hoog sensitieve personen in de liefde. Hoog sensitieve personen zijn gevoeliger voor geluiden, stemmingen van andere en prikkels van buiten. Met andere woorden, ze "voelen" beter. Hooggevoelige personen die zich in de wereld van de liefde begeven voelen zich vaak aangetrokken tot iemand die van de buitenkant wat harder overkomt, maar toch een lief en klein hart heeft. Alsof je als hooggevoelige direct een paar kwaliteiten van jezelf wilt kunnen inzetten: hulpvaardigheid en inlevingsvermogen. Dr. Elaine Aron gaat in dit boek in op hoog ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elaine N. Aron
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
Hoogsensitieve personen in de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Word je makkelijk verliefd, maar ben je tegelijkertijd bang voor intimiteit? Word je moe van al die opmerkingen dat je 'te gevoelig' bent? Heb je moeite om respect op te brengen voor je meer rationele partner? Of heb je al besloten dat liefde voor jou als HSP niet is weggelegd?Met Hoogsensitieve personen in de liefde heeft Elaine N. Aron een praktisch zelfhulpboek geschreven voor HSP's die op zoek zijn naar een gelukkige, gezonde en romantische relatie, met of zonder een HSP als partner. Aangevuld met verhelderende zelftesten en resultaten uit de baanbrekende onderzoeken die Aron heeft gedaan op het gebied van intimiteit en persoonlijkheidsontwikkeling is Hoogsensitieve personen in de liefde een betrouwbare gids voor elke HSP die op zoek is naar echte liefde.

Wil je het boek lezen?Hoogsensitieve personen in de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elaine N. Aron. Lezen Hoogsensitieve personen in de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN