Mom in Balance - Fit zwanger

Mom in Balance - Fit zwanger - Esther van Diepen | Fthsonline.com

... € 19,99 . Mom in Balance Fit na de bevalling ... Mom in Balance - Fit zwanger - Gezond aan tafel ... . € 20,99 . Recent bekeken. Mom in Balance Fit Zwanger! € 20,99 . Voor alle moms in spe die voor een gezonde en actieve zwangerschap willen gaan. Voor 17:00 uur besteld, vandaag nog verzonden! Quicklook. Zet op ... Zwanger workout | Back in Shape workout | Mpower workout Mom in Balance - Fit zwanger (Hardcover). In Fit zwanger! vind je praktische work-outschema's en oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere... Geschreven bij Mom in Balance - Fit zwanger ... Fit Pregnant! (Only available in Dutch) - Mom in Balance ... ... Geschreven bij Mom in Balance - Fit zwanger. Een zeer compleet boek en een verrijking voor de zwangerschapsliteratuur. Je hoeft niet sportief aangelegd te zijn om dit boek gemakkelijk te lezen, ook al staat beweging tijdens de zwangerschap centraal in dit boek. Outdoor workout locatie Mom in Balance Eindhoven. Zwanger workout tijdens je gehele zwangerschap Back in Shape workout vanaf 6 weken na je bevalling Mpower workout voor elke actieve vrouw die zichzelf wilt uitdagen Mo...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther van Diepen
DIMENSIE
11,43 MB
BESTANDSNAAM
Mom in Balance - Fit zwanger.pdf

OMSCHRIJVING

In Fit zwanger! vind je praktische work-outschema's en oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere recepten en fijne ontspanningstips. Zo zorg je zelf voor een fitte en energieke zwangerschap en ben je na de bevalling snel weer in vorm. Leg al je plannen en belangrijke sport- en zwangerschapsmomenten vast in de weekagenda aan het einde van elk trimester. Mom in Balance inspireert vrouwen om het beste uit zichzelf te halen! Met oefeningen, tips en recepten helpen wij vrouwen bij een gezonde en actieve levensstijl. Dit geeft de energie die nodig is om een goede balans te vinden tussen jezelf, werk en het gezin. Mom in Balance heeft de afgelopen tien jaar al duizenden vrouwen begeleid tijdens hun zwangerschap. In dit boek is al die ervaring verwerkt, aangevuld met wetenschappelijk onderzoek en de input van vooraanstaande professionals. Esther van Diepen is oprichtster van Mom in Balance, moeder van vier kinderen, trainer, life coach en fanatiek sporter.

Wil je het boek lezen?Mom in Balance - Fit zwanger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther van Diepen. Lezen Mom in Balance - Fit zwanger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN