De stilte in bed

De stilte in bed - Sofie Rozendaal | Fthsonline.com

...lichamelijke passie ontbreekt. In De stilte in bed beschrijft Sofie Rozendaal twee bepalende fases in haar leven, met daarin twee totaal verschillende mannen ... Vind de stilte in bed op Marktplaats - juni 2020 ... . Haar buurman, van wie ze gelooft dat hij de liefde van haar leven is en met wie ze trouwt terwijl lichamelijke passie ontbreekt. En een oudere man, die alles lijkt wat ze verafschuwt - dominant, bot, een seksueel gedreven charmeur -, maar die toch een sterke ... De stilte in bed is ook een bevrijdend boek te noemen, omdat het alle (seksuele) clichés onderuit haalt. Zoals dat mannen meer zin hebben in seks, of tr ... Bosch in bed | De Stilte ... ... De stilte in bed is ook een bevrijdend boek te noemen, omdat het alle (seksuele) clichés onderuit haalt. Zoals dat mannen meer zin hebben in seks, of tradities zoals kerst en oud en nieuw voor iedereen leuk zijn (en beide meningen deel ik weer). In De stilte in bed beschrijft Sofie Rozendaal twee bepalende fases in haar leven, met daarin twee totaal verschillende mannen. Haar buurman, van wie ze gelooft dat hij de liefde van haar leven is en met wie ze trouwt terwijl lichamelijke passie ontbreekt. En een oudere man, die alles lijkt wat ze verafschuwt - dominant, bot, een seksueel gedreven charmeur -, maar die toch een sterke ... In De stilte in bed beschrijft Sofie Rozendaal twee bepalende fases in haar leven, met daarin twee totaal verschillende mannen. Haar buurman, van wie ze gelooft dat hij de liefde van haar leven is en met wie ze trouwt terwijl lichamelijke passie ontbreekt. En een oudere man, die alles lijkt wat ze verafschuwt - dominant, bot, een seksueel gedre...

INFORMATIE

AUTEUR
Sofie Rozendaal
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
De stilte in bed.pdf

OMSCHRIJVING

In De stilte in bed beschrijft Sofie Rozendaal twee bepalende fases in haar leven, met daarin twee totaal verschillende mannen. Haar buurman, van wie ze gelooft dat hij de liefde van haar leven is en met wie ze trouwt terwijl lichamelijke passie ontbreekt. En een oudere man, die alles lijkt wat ze verafschuwt – dominant, bot, een seksueel gedreven charmeur –, maar die toch een sterke aantrekkingskracht op haar uitoefent. Een die ze niet kan sturen of weerstaan. Twee uitersten, die elk op een andere manier het uiterste van Sofie vragen.In dit persoonlijke relaas deelt Sofie haar zoektocht naar sensualiteit en seksuele vrijheid; naar wat het betekent om als jonge vrouw je grenzen te verkennen. En je verlangens – hoe duister die ook mogen zijn.

Wil je het boek lezen?De stilte in bed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sofie Rozendaal. Lezen De stilte in bed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN