Werkboek module schematherapie en de gezonde volwassene

Werkboek module schematherapie en de gezonde volwassene - Jenny Broersen | Fthsonline.com

...en. Vergelijken - Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene ISBN: 9789036822732 - Dit werkboek is onderdeel van de module Schematherapie en de Gezonde volwassene ... Werkboek module schematherapie en de Gezonde volwassene op ... ... . Het is voor iedereen die worstelt met negatieve patronen en daarvoor door… Noté /5. Retrouvez Werkboek Module Schematherapie En De Gezonde Volwassene et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassenegaat over weerbaarheid en omgaan met kwetsbaarheden. De focus ligt daarbij op het zoeken naar nieuwe zinvolle en betekenisvolle activiteiten en relaties. Daarnaast gaat het boek over het verder vergroten van uw welbevinden, ve ... Module werken met de Gezonde volwassene | Praktijk Atalanta ... . De focus ligt daarbij op het zoeken naar nieuwe zinvolle en betekenisvolle activiteiten en relaties. Daarnaast gaat het boek over het verder vergroten van uw welbevinden, veerkracht en positieve emoties. Ook bevat het werkboek oefeningen en De module die wordt beschreven is niet gericht op vermindering van die problemen, maar vooral op het verder vergroten van veerkracht en welbevinden, waarmee de Gezonde volwassene van cliënten kan worden versterkt. De module schematherapie en de Gezonde volwassene bestaat uit een handleiding voor de therapeut en uit een werkboek voor de cliënt. Fnac: Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene, Jenny Broersen, Anne-Marie Claassen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De Gezonde Volwassene wordt daarbij- niet als modus maar als mens- een kracht in het omgaan met de complexe uitdagingen van het leven. Anne-Marie Claassen en Silvia Pol werken beiden reeds jaren met Schematherapie en hebben zich samen met collega's vanuit verschillende disciplines met name gericht op het beschrijven van de praktische toepassingen van positieve technieken in de (groeps ... Handleiding module Schematherapie en de Gezonde volwassene Door Anne-Marie Claassen ( Auteur ) , Jenny Broersen ( Auteur ) Boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Jenny Broersen
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek module schematherapie en de gezonde volwassene.pdf

OMSCHRIJVING

Dit werkboek is onderdeel van de module Schematherapie en de Gezonde volwassene. Het is voor iedereen die worstelt met negatieve patronen en daarvoor door middel van (schema)therapie wordt behandeld. Veel mensen hebben na therapie nog restklachten of blijven (deels) worstelen met negatieve patronen, chronische somberheid of angst. Het boek is niet gericht op vermindering van die problemen, maar vooral op het vergroten van veerkracht en welbevinden. Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene gaat over weerbaarheid en omgaan met kwetsbaarheden. De focus ligt daarbij op het zoeken naar nieuwe zinvolle en betekenisvolle activiteiten en relaties. Daarnaast gaat het boek over het verder vergroten van uw welbevinden, veerkracht en positieve emoties. Ook bevat het werkboek oefeningen en uitgewerkte voorbeelden met cliëntverhalen. Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene is onderdeel van een module waar ook Handleiding module schematherapie en de Gezonde volwassene bij hoort.

Wil je het boek lezen?Werkboek module schematherapie en de gezonde volwassene in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jenny Broersen. Lezen Werkboek module schematherapie en de gezonde volwassene Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN