Wiplala en Wiplala weer

Wiplala en Wiplala weer - Annie M.G. Schmidt | Fthsonline.com

... en Wiplala weer-page-019. Wiplala en Wiplala weer-page-022 ... Annie M.G. Schmidt - Wiplala en Wiplala weer - Ik vind ... ... . Wiplala en Wiplala weer-page-032. Wiplala en Wiplala weer-page-052 Wiplala is een piepklein mannetje dat kan toveren, tinkelen noemt hij het zelf. Maar dat gaat niet altijd helemaal goed. Zo maakt hij Nella Della, Johannes en meneer Blom net zo klein als hij zelf is, maar ze weer terugtinkelen lukt hem niet. En hij... Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ook nog steeds niet helemaal goed. Maar avonturen beleven, dat kan Wiplala als de beste. Men ... Wiplala - Wikipedia ... . Maar avonturen beleven, dat kan Wiplala als de beste. Meneer Blom, Johannes en Nella Della weten daar alles van. Wiplala gaat met vader Blom mee naar zijn werk op de fabriek waar Minuutsoep wordt gemaakt. De Amerikaanse prinses van Annejet van der Zijl is genomineerd voor de NS Publieksprijs! Stem nu en maak kans op een jaar lang gratis boeken. Stem hier × In de bundel Wiplala en Wiplala weer is de paginering met 2 bladzijden verschoven. Er zijn natuurlijk ook oudere versies van het boek; daar zul je het fragment zelf even moeten zoeken… (In mijn eigen, oude versie uit 1987 begint het fragment op blz. 59!) Em. Wiplala is een piepklein mannetje dat kan toveren, 'tinkelen' noemt hij het zelf. Maar dat gaat niet altijd helemaal goed. Zo maakt hij Nella Della, Johannes en meneer Blom net zo klein als hij zelf is, maar ze weer terugtinkelen lukt hem niet. Luister naar 'Wiplala weer' door Annie M.G. Schmidt, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Flip van Duijn. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) Wiplala wiplala weer (eBook) Wiplala wiplala weer is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wiplala wiplala weer PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wiplala wiplala weer. Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ... Dit boek bundelt twee verhalen: Wiplala (1957) en Wiplala weer (1962). Deze verhalen zijn dus al meer dan vijftig jaar oud, maar dat is er helemaal niet aan te merken! De heerlijke schrijfstijl van Annie M.G. Schmidt is nog even krachtig als toen en haar verhalen bewijzen hier weer maar eens dat ze tijdloos zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Wiplala en Wiplala weer.pdf

OMSCHRIJVING

Wiplala is een piepklein mannetje dat kan toveren, ‘tinkelen’ noemt hij het zelf. Maar dat gaat niet altijd helemaal goed. Zo maakt hij Nella Della, Johannes en meneer Blom net zo klein als hij zelf is, maar ze weer terugtinkelen lukt hem niet. En hij verandert de directeur van een fabriek in een hond. Wat nu? Kan Wiplala ervoor zorgen dat alles toch goed afloopt?

Wil je het boek lezen?Wiplala en Wiplala weer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Wiplala en Wiplala weer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN