De helende reis

De helende reis - Brandon Bays | Fthsonline.com

...g Volwassenen : Lees verder. 'De helende reis, the journey een gids om jezelf te genezen en te bevrijden' door Brandon Bays - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending ... Hoe werkt het - De Helende Reis ... . De Helende Reis is een effectieve en krachtige methode om je bewust te worden van de oorzaak van een blokkade. Een emotionele, mentale of fysieke blokkade heeft vaak een oud, ingesleten patronen of negatieve overtuiging als kern die ergens in je vroege jeugd is ontstaan. Welkom op de website voor Journey therapie Deze site geeft je heldere informatie over de Helende Reis en Creation coaching, hoe het werkt en wat het voor jou kan doen. Een Journey proces, ook wel Helende Reis, is een reis ... De Helende Reis (Negatieve) Ervaringen | #1 Kennisbank ... . Welkom op de website voor Journey therapie Deze site geeft je heldere informatie over de Helende Reis en Creation coaching, hoe het werkt en wat het voor jou kan doen. Een Journey proces, ook wel Helende Reis, is een reis door je innerlijke wereld. In de jaren na haar genezing zocht ze een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat daarmee ook andere mensen een helende reis kunnen maken. Sindsdien heeft ze duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. In dit boek geeft ze alle informatie die nodig is voor een helende reis. Helende Reis - The Journey. The Journey, ook wel De Helende Reis genoemd, is een methode ontwikkeld door Brandon Bays. Deze persoonlijke en diepgaande geleide meditatieve Reis naar binnen is er op gericht om lichamelijke, emotionele en geestelijke blokkades op te sporen en van binnenuit blijvend op te lossen. De helende reis van Brandon Bays 2007, het klinkt niet ver weg maar over een half jaar is het toch echt tien jaar geleden dat wij Brandon Bays voor het laatst spraken over The Journey. Afgelopen september was ze voor een lezing kort in ons landje en kregen wij de mogelijkheid Brandon naar háár journey van de afgelopen jaren te vragen. Praktijk voor Journeytherapie, Floor Snoeijer te Zaanstad NH. Welkom bij de Praktijk voor Journeytherapie (De Helende reis)...

INFORMATIE

AUTEUR
Brandon Bays
DIMENSIE
9,3 MB
BESTANDSNAAM
De helende reis.pdf

OMSCHRIJVING

Brandon Bays heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer. In 1992 werd ze ernstig ziek en de diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was ze genezen: zonder medicijnen, zonder operatie. Maar het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht ze een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat daarmee ook andere mensen een helende reis kunnen maken. Sindsdien heeft ze duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. In dit boek geeft ze alle informatie die nodig is voor een helende reis.

Wil je het boek lezen?De helende reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brandon Bays. Lezen De helende reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN