Je ziet mij nooit meer terug

Je ziet mij nooit meer terug - Sonja Barend | Fthsonline.com

...meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie ... Je ziet mij nooit meer terug (met afbeeldingen) | Boeken ... . Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor... Geschreven bij Je ziet mij nooit meer terug. Sonja geeft een inkijk in haar privé-leven: bijzondere, mooie, onthullende en soms pijnlijke gebeurtenissen uit haar leven. Haar levensverhalen zijn heel herkenbaar en zonder opsmuk geschreven met als resultaat een prachtig boek met een lach en een traan. 'Je ziet mij nooit meer terug' heeft helaas niet aan ... Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend | Boek en ... ... . 'Je ziet mij nooit meer terug' heeft helaas niet aan mijn, wellicht veel te hoge verwachtingen, kunnen voldoen. Tot ongeveer de helft kabbelt het verhaal, let wel het kabbelt niet vóórt want er is geen chronologische volgorde van de belevenissen, gevoelens en herinneringen. Je ziet mij nooit meer terug Welkom bij de de Hebban Luisterclub rond Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend. Dit boek is in de maand september voor luisterclubdeelnemers gratis te beluisteren via onze Hebban Luisterboek-app (Uitgeverij De Bezige Bij). Onze hashtag is #hebbanluisterclub. In Je ziet mij nooit meer terug neemt Sonja Barend, de bekende televisiepresentatrice, de lezer mee in een aandoenlijk levensverhaal dat (voornamelijk) gaat over haar leven als klein meisje, het leven net na de oorlog en de relatie met haar moeder.De belangrijkste verhaallijn is echter het gemis van haar vader die uit haar leven verdween toen ze nog heel jong was. Luister naar 'Je ziet mij nooit meer terug' door Sonja Barend, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Sonja Barend. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Barend
DIMENSIE
11,15 MB
BESTANDSNAAM
Je ziet mij nooit meer terug.pdf

OMSCHRIJVING

Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nog dichterbij.In mijn ogen kan mijn vader geen kwaad doen. Ik heb hem bij elkaar gefantaseerd bij het eindeloos kijken naar die ene foto op mijn werktafel.

Wil je het boek lezen?Je ziet mij nooit meer terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Barend. Lezen Je ziet mij nooit meer terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN