Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen

Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen - Jessica Pan | Fthsonline.com

...kkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier ... Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen ... ... . Niet dat ik nu wil zeggen dat ik mezelf meteen ergens zal aanmelden ;) maar de grootste spoken weet ze toch weg te halen met haar verhaal. De rest van het boek bleef wisselend. Er waren delen waarbij ik moeite moest doen om mijn aandacht erbij te houden maar ook zaten er hele stukken bij die ik ontzettend leuk vond om te lezen. Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van ... Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen eBook ... ... . Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier. Is het leven daadwerkelijk makkelijker voor extraverte mensen? Of is het de nachtmerrie die Jessica altijd dacht dat het zou zijn? Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen : de avonturen van een introvert die als extravert gaat leven Of je schiet in de slachtofferrol en gaat je duizendmaal excuseren en vol in de overgave ('ik kan er niets aan doen'). Beide manieren helpen je niet om het probleem aan te pakken. Sorry dat ik het zo bot formuleer, maar: word eens volwassen. Leer plannen." Klokken vooruit. Want stelselmatig te laat komen werkt ook door op andere vlakken. Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier. Is......

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica Pan
DIMENSIE
5,27 MB
BESTANDSNAAM
Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als een introvert zich als extravert gaat gedragen? Sorry dat ik te laat ben, is een verslag van dit avontuurWat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert?Jessica Pan gaat het onderzoeken.Toen Jessica werkeloos en zonder vrienden thuis op haar vaste plekje op de bank zat, vroeg ze zich af of haar leven er anders uit had gezien als ze wat meer open had gestaan voor nieuwe ervaringen. Als ze vaker nieuwe mensen had leren kennen, in plaats van dat ze altijd haar huis boven boven de pub had verkozen.Dus deed ze wat ieder weldenkend mens zou doen; ze dwong zichzelf om een jaar lang als een extravert te gaan leven. Dit stond er op haar lijst: optreden in een comedyclub, alleen op vakantie gaan, praten met vreemden in het ov... Ze had meteen spijt.Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen volgt het hilarische, ongemakkelijke en soms pijnlijke jaar van Jessica Pan, die verslag doet van de extraverte wereld aan alle introverten hier.Is het leven daadwerkelijk makkelijker voor extraverte mensen? Of is het de nachtmerrie die Jessica altijd dacht dat het zou zijn?

Wil je het boek lezen?Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica Pan. Lezen Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN