Hygge

Hygge - Meik Wiking | Fthsonline.com

...ge is zo'n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte, saamhorigheid ... Hygge | Meik Wiking | Uitgeverij Lev. ... . Hygge is het gevoel dat je krijgt als je met warme gebreide sokken aan met je partner op de bank knuffelt, voor het haardvuur terwijl het buiten donker, koud en stormachtig weer is. HYGGE BABY KIDS CLOTHING DECO TOYS BOOKS. Onze winkel is terug open voor het publiek van 11-17u. Private shopping is ook mogelijk. Hygge komt oorspronkelijk niet uit de Deense taal, maar het uit het Noors. In het Noors betekent hyg ... What Is Hygge? How to Enjoy the 'Cozy' Danish Lifestyle in ... ... . Hygge komt oorspronkelijk niet uit de Deense taal, maar het uit het Noors. In het Noors betekent hygge zoiets als 'welzijn'. Het woord kwam als eerste voor in het Deense schrift rond het einde van de 18e eeuw en de Denen hebben het sindsdien niet meer losgelaten. Het fijne van hygge is dat het overal toegepast kan worden, wat de Denen dan ook doen. Hygge (/ ˈ h (j) uː ɡ ə /; Danish: ; Norwegian: [ˈhŷɡːə]) is a Danish and Norwegian word for a mood of coziness and comfortable conviviality with feelings of wellness and contentment.As a cultural category with its sets of associated practices hygge has more or less the same meanings in Danish and Norwegian, but the notion is more central in Denmark than in Norway. Bosvilla hygge is een duurzaam vakantiehuis voor 6-8 personen ontworpen door een architect in Deense stijl. De woning (75 m2) is gebouwd op een bosperceel van 1100 m2 aan de rand van Nunspeet. De woning wordt omringd door natuur. De ideale plek om − álle seizoenen − van het buitenleven te genieten. Nu te bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Meik Wiking
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Hygge.pdf

OMSCHRIJVING

Het Deense woord hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte, saamhorigheid.Hygge is het gevoel dat je krijgt als je met warme gebreide sokken aan met je partner op de bank knuffelt, voor het haardvuur terwijl het buiten donker, koud en stormachtig weer is. Of dat gevoel wanneer je met je beste vrienden samen thuis eet en een goed gesprek hebt bij kaarslicht. Het is dat niet te beschrijven gevoel dat je ervaart als het licht dat ’s ochtend door je slaapkamerraam valt precies goed is.Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking dicht dit grotendeels toe aan hygge, de Deense mentaliteit voor het leven. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen, zoals quality time met vrienden en familie, en genieten van de goede dingen in het leven. In zijn boek Hygge vind je praktische stappen en tips om zelf meer hygge te leven, ondersteund door Meik Wikings onderzoek aan het Happiness Research Institute. Omarm hygge en word gelukkiger!

Wil je het boek lezen?Hygge in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meik Wiking. Lezen Hygge Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN