Natuurwezens

Natuurwezens - Rudolf Steiner | Fthsonline.com

...ens, Christus-natuurwezens, ORBS,De 'vergeten' krachten in de natuur,Natuurwezens,Lichtenergieën,Naturwesen,Lichtenergie ... Natuurwezens, ook wel deva's genoemd - Paragnostenchat.nl ... . Door Roland Schwaiger en Lieke Dijkstra Natuurwezens (Paperback). Dit is een boek over natuurwezens: over elfen, nimfen, vuurgeesten en gnomen. Zij worden ook wel 'elementenwezens' genoemd,... Zaterdag 11 oktober las ik in het artikel van Nieuwetijdskind over HSP: de 10 voordelen van hoog bewust zijn. Ik herkende me in alle nummers, maar nummer 5 over contact met onzichtbare wezens sprak mij heel erg aan. Sinds het voo ... Natuurwezens, -energieën. De verborgen wereld van de natuur. ... . Ik herkende me in alle nummers, maar nummer 5 over contact met onzichtbare wezens sprak mij heel erg aan. Sinds het voorjaar van 2014 kwam ik hier voor het eerst mee in aanraking. Ik deel graag […] Natuurwezens bestaan echt en je kunt ook met ze communiceren. Over het bestaan van natuurwezens heb ik nooit getwijfeld. Toen ik 5 was, tekende ik heel veel kabouters en feeën en als iemand dan zei: "Ze bestaan niet". Dat antwoordde ik: " Dan besta ik zeker ook niet". natuurwezens zijn energie. Natuur- of elementwezens zijn voor ons mensen niet altijd zichtbaar in de vorm. Het is energie met een bepaald bewustzijn, kwaliteit en taak. Een dieper deel in ons kan die kwaliteit, taak en het bewustzijn van de energie oppikken en er, via onze verbeelding een begrijpelijk beeld aan geven. Natuurwezens Natuurwezens, dat zijn de onzichtbare werkers aan de natuur, verbonden met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hun werkzaamheid is voor mens en aarde van wezenlijk belang. In de laatste decennia zijn er steeds meer mensen die zich met natuurwezens kunnen verbinden. Thomas Mayer (1965) die in Duitsland woont, heeft het boek geschreven: Red de Natuurwezens (uitgeverij Nearchus) waarin hij de nood die in de natuurwezenwereld heerst aan de mensen doorgeeft. Hij schrijft in zijn boek dat de natuurwezens er vol verlangen op wachten dat wij mensen ons bewust worden van hun aanwezigheid en het werk dat zij doen. Zonder de natuurwezens zou er immers helemaal geen natuur bestaan! En wat genieten de natuurwezens ervan, als zij onze dankbaarheid ervaren: dat is voor hen het voedsel dat zij nodig hebben om van te leven! Leven met de natuurwezens. In de voorbije decennia hebben heel wat mensen de engelen op een nieuwe manier terugge...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudolf Steiner
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
Natuurwezens.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek over natuurwezens: over elfen, nimfen, vuurgeesten en gnomen. Zij worden ook wel ‘elementenwezens’ genoemd, omdat ze leven in de vier elementen aarde, water, lucht en vuur. Hun bestaan lijkt sprookjesachtig. In werkelijkheid is het heel concreet, en ook actueel. Jarenlang zijn wij mensen op een onverantwoorde wijze met de natuur omgegaan. We hebben de aarde uitgebuit en het water en de lucht vervuild. Dat heeft het leven van deze aarde fundamenteel aangetast. Als we ons echter realiseren dat het leven van de aarde niet een mechanisme is, maar dat het wordt verzorgd door - onzichtbare - wezens, dan zal ook onze houding ten opzichte van de natuur drastisch kunnen veranderen. Door Steiners beschrijving van de elementenwezens, van hoe ze zijn en wat ze doen, wordt de sluier van de uiterlijke natuur een stukje opgetild. Erachter wordt een wereld zichtbaar van levende, met bewustzijn begiftigde wezens. We ontdekken zelfs dat die wereld iets van óns verwacht. Deze verzameling voordrachten is zowel geschikt voor een eerste kennismaking met de wereld van de ‘elementenwezens’ als voor een diepgaande studie ervan.

Wil je het boek lezen?Natuurwezens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudolf Steiner. Lezen Natuurwezens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN