Voedsel voor je geest

Voedsel voor je geest - Jonathan Klaassen | Fthsonline.com

...ij alleen een online praktijk heeft en omdat hij bijna 6000 volgers heeft op Instagram ... Voedsel voor je geest - Gezond aan tafel ... . Geschreven bij Voedsel voor je geest. Eindelijk een boek met alles wat je omtrent voeding maar wil weten! De voedselhypes vliegen ons momenteel om de oren, maar Jonathan weet op een nuchtere en heldere manier inzicht te geven in alles rondom gezonde voeding. De ondertitel van 'Voedsel voor je geest' is: 'Wat je echt moet weten over gezond eten en voedselhypes.' Het is een reactie op alle onzin en onwaarheden die er in 'voedingsland' de ronde d ... Palsma Sportvoedingsadvies Blog - Voedsel voor je geest? ... .' Het is een reactie op alle onzin en onwaarheden die er in 'voedingsland' de ronde doen. De auteur, Jonathan Klaassen, is zelf diëtist en kijkt met een kritische blik naar de voedingswereld. In zijn boek maakt hij korte metten met een aantal populaire voedselhypes en geeft Voedsel voor je geest. Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Zijn missie: orde scheppen in de verwarrende wereld van voeding en je alles leren over gezonde voeding. In zijn boek Voedsel voor je geest maakt Jonathan korte metten met veel bekende voedselhypes en tegenstrijdige ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Klaassen
DIMENSIE
9,67 MB
BESTANDSNAAM
Voedsel voor je geest.pdf

OMSCHRIJVING

Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Is de Schijf van Vijf onzin? Zijn zoetstoffen schadelijk? Is biologisch eten echt zoveel gezonder? Door tegenstrijdige berichten over voedsel is het niet meer duidelijk wat je wel of niet als waar kunt aannemen. Diëtist Jonathan Klaassen vertelt je wat waar is en wat niet en onderbouwt zijn bevindingen op wetenschappelijke wijze. Hij laat zien dat diëten geen oplossing bieden en legt uit wat een gezond voedingspatroon is. In dit no-nonsense boek wordt duidelijk hoe je wél kunt afvallen en hoe je gezond en fit kunt worden en blijven. "Jonathan weet zijn professionele kennis over voeding op een aansprekende manier uit te dragen. Nederland is klaar voor zijn unieke, eigentijdse manier van werken. Hij maakt korte metten met het stoffige imago dat veel diëtisten hebben.' Mathijs Vrieze (tv-kok, auteur en receptenschrijver)

Wil je het boek lezen?Voedsel voor je geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Klaassen. Lezen Voedsel voor je geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN